Aftensmad/ Vegetar

Fem vegetariske hverdagsretter

Jeg prøver at skrue endnu mere op for grønsagerne, linserne og bønnerne og endnu mere ned for kødforbruget i min kost, og det synes jeg egentligt går meget godt. Men indrømmet, nogle gange kræver det lidt ekstra fantasi og inspiration. Nu har jeg jo lavet spaghetti kødsovs og lasagne i så mange år af mit liv (og laver det også stadig nogle gange), så det er lige med at finde nogle klassikere, der kan erstatte (eller afveksle) de gamle 🙂

Her er fem grønne retter, som jeg er blevet rigtig glad for at lave og som er super til aftensmad i hverdagen.

Jeg har delt link til opskrifterne under hvert billede 🙂

Curry med quinoa og kartofler

FÅ OPSKRIFTEN HER

Dahl med kokosmælk

FÅ OPSKRIFTEN HER

Curry med grønne linser og bulgur

FÅ OPSKRIFTEN HER

Curry med sød kartoffel og grønne linser

FÅ OPSKRIFTEN HER

Vegetarisk panang curry med peanut butter

FÅ OPSKRIFTEN HER

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.