Bolig

Bolig: Polaroid billeder

Det er ellers ikke meget jeg skriver om bolig og indretning her på bloggen, men jeg er simpelthen så glad for mine polaroid billeder, så dem skal du selvfølgelig se 🙂

Dengang jeg var barn (så lyder man gammel!), knipsede min mor og far altid løs til fødselsdage og på udflugter, og så var det ellers bare med at krydse fingrene, når billederne kom tilbage fra fremkaldelse. Halvdelen havde en tommelfinger ind over, eller vi kiggede væk eller lavede fjolleansigter. Dét kan jeg på en måde godt savne. Det der med at stå med en stak billeder og så både få de gode, de dårlige, de sjove og de spontane.

I dag har man sine billeder på mobilen og computeren, og det er jo på sin vis mega smart. Man kan udvælge, redigere og gemme tusindevis.

Men der er også noget enormt hyggeligt ved de fysiske billeder i papirform. Derfor elsker jeg disse billeder, som egentligt bare er billeder fra min Instagram profil, som jeg har fået printet ud her. Det er mega nemt og smart og de sender dem med posten, så man skal ikke ned i en fotobutik og stå i kø.

Det er anden jeg jeg har fået printet en god stak billeder og min plan er, at det er noget jeg vil gøre løbende, så vi får lavet et fint album til fermtiden 🙂

Polaroids over sengen

Vi har dem her hængende over sengen, og jeg bliver så glad, når jeg går i seng og står op med alle vores dejlige minder lige der, over vores hovedpuder. Snor og små klemmer er købt i Panduro.

Polaroids over sengenPolaroids over sengenNu har jeg fået fremkaldt en masse med Viona, så der skal skiftes lidt ud og så er planen, at jeg skal finde et album til resten af billederne.

Polaroids over sengen

Er du interesseret i mere bolig, så giver jeg en room tour i mit køkken her.

Håber du syntes det var et hyggeligt tip 🙂 Og hvis der er stemning for mere boligrelateret, så giv lige lyd 😀


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.