Aftensmad

10 retter jeg snart vil lave igen

Jeg har delt ræægti mange opskrifter på bloggen gennem årene. 428 indlæg er det indtil videre blevet til, men det er ikke alle, der er opskrifter. Jeg har jo blandt andet lavet en ‘Bæredygtig Livsstil‘ kategori, hvor jeg eksempelvis skriver om, hvordan man undgår madspild og giver andre bæredygtige tips.

Nå, men tilbage til mine opskrifter. I indlægget har jeg samlet 10 opskrifter, som jeg snart skal have lavet igen. Retter som jeg har været særligt glade for eller som jeg bare craver, haha. Det er en blandet landhandel, men here goes:

Pasta med hampefrøpesto

FIND OPSKRIFTEN HER

Iskaffe med frossen banan

FIND OPSKRIFTEN HER

Dahl med kokosmælk

FIND OPSKRIFTEN HER

Sund boller i karry med kylling

FIND OPSKRIFTEN HER

Sesampanerede kyllingelår

FIND OPSKRIFTEN HER

Oliefri pomfritter

FIND OPSKRIFTEN HER

Verdens nemmeste naan brød

FIND OPSKRIFTEN HER

Spidskålssalat med æble og ristet sesam

FIND OPSKRIFTEN HER

Sukkerfri kokostoppe

FIND OPSKRIFTEN HER

Vegetarisk panang curry 

FIND OPSKRIFTEN HER

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.