Familieliv

Viona 4 måneder

Min lille rødbedespire bliver fire måneder i dag. Tiden flyver! Hun er født d. 1 april, så det er så dejligt nemt at holde styr på. Før jeg går i gang med at fortælle mere om, hvordan det går med den lille dame, så vil jeg lige sætte nogle ord på den retning min blog har taget på det sidste.

Dengang jeg var gravid, troede jeg, at jeg skulle til at skrive mange flere mor/baby relaterede indlæg. Jeg troede, det ville være så altopslugende et emne for mig, at jeg ikke ville kunne lade være. Måske du kan huske, at jeg også spurgte jer, om det var noget I havde lyst til at læse om?

Men efter jeg fik Viona, så har jeg egentlige mere haft lyst til at bruge bloggen til andre ting. Til et slags break og til at dyrke mine andre passioner (selvom Viona klart er number one). Til fortsat at dele sunde opskrifter, men også til at dele tips og inspiration til en mere bæredygtig og klimavenlig livsstil. Læs mere om mine tanker om det her.

Jeg følger selv flere seje mødre, der skriver om deres syn på børneopdragelse og deler deres livsstil og de er så mega seje og inspirerende. Collager med ønskelister og de nyeste hotte babyting, siger mig ikke så meget, må jeg indrømme.

Selvom jeg ikke er blevet decideret mad- og morblogger, så vil der nok stadig komme nogle indlæg om mor-livet i ny og næ. Nogle som jeg skriver på min måde. De månedlige Viona updates har jeg i hvert fald tænk mig at holde fast i, da de er så hyggelige at skrive og helt sikkert også sjove for mig at læse, når Viona bliver større.

Hvis der er noget andet, du godt kunne tænke dig at læse om her på bloggen eller noget du savner, så siger du bare til 😀

Nå, men nu til stjernen her i programmet. Min lille guldklump.

Hvordan går det med spirrevippen? Er der stadig godt gang i hende?
Yes, det kan du tro. Hun ligger seriøst aldrig stille. Enten ruller hun rundt eller også ligger hun og spjætter med arme og ben. Hun er simpelthen så nysgerrig og skal gerne være med, hvor det sker, så hun sidder ofte hos far, som bærer hende rundt.

Har hun lært at vende sig fra maven til ryggen endnu?
Nej, det move kan hun stadig ikke. Hun er heldigvis blevet bedre til at holde sit eget hoved, når hun ligger på maven, så nu bliver hun ikke så sur, når hun ruller rundt. Thank god.

Går I til noget?
Nej, ikke endnu. Vi starter til babysalmesang her i slut august og så hænger vi ud med vores mødregruppe en gang om ugen.

Får hun grød nu?
Nej ikke endnu. Jeg er ikke helt sikker på, hvornår vi går i gang. Vi får besøg af sundhedsplejersken i midt august og så taler vi med hende om det.

Er hun begyndt at babypludre?
Ork ja, hun siger de mest nuttede små lyde og så har hun også fundet frem til en ret skinger tone på stemmebåndet, som nogle gange pipper frem. Det er så cute.

Ellers noget spændende at fortælle?
Strengt spørgsmål at stille en mor. Jeg synes jo alt omkring Viona er spændende 😉 Hun er mit et og alt. Men nej, egentligt ikke. Hun vokser derudaf og er stadig en lang, slank dame. Folk siger hun ligner mig mere og mere. Nok mest på grund hendes øjne. Men hun har fars ører 🙂

Fik du læst:

Viona 1 måned 
Viona 2 måneder
Viona 3 måneder


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.