Familieliv

Viona 3 måneder

I dag er en stor dag i min lille rødbedes liv. Hun er blevet tre måneder gammel. Amen hvor går tiden bare hurtigt! Så lille og samtidigt så stor. Verden omkring hende er blevet mere spændende og hun kigger nysgerrigt eller overrasket på sine omgivelser. Nogle gange bliver det for meget, og så får hun tryghed i mors og fars arme.

Arme og ben er blevet længere og hun er begyndt at få en smule mere kontrol over dem. Eller i hvert fald er hun blevet bevidst om, at hun har dem. Så cute.

Her har jeg taget en lille snak med mig selv om (for er det ikke de bedste man har ;)), hvordan det går med den lille spirre 🙂

Hvordan går det med søvnen? Får hun sovet?
Det går faktisk ret godt. 7-9-13, banken under bordet og alt det der. Viona vågner stadig for det meste omkring mellem kl. 00.00 og 01.00 og skal have mælkesnaps og igen omkring kl. 04.00 og så igen mellem 06.00 og 07.00, hvor vi er stået op. Det lyder måske hårdt med alle de opvågninger og det er det også! Men fordi vi går i seng med hende, så sover jeg for det meste mellem 21-21.30 og på den måde får jeg alligevel en del timer søvn, når man lægger dem sammen.

Det lyder da til det kunne være meget værre. Kan hun nogle seje ting endnu?
Seje og seje… Hun er begyndt at kunne holde fast om ting (selvom hun bliver lidt overrasket hver gang det rent faktisk lykkes for hende, haha). Nåhr ja, så er hun også begyndt at vende sig fra ryggen til maven. Dét er faktisk ret sejt 😀 Hun har dog ikke knækket koden til, hvordan hun kommer tilbage igen. Til stor irritation for den lille dame…

Ej hvor vildt. Det var da tidligt 😉 Og er hun ellers en glad baby?
Ja, hun er en storsmilende baby, der sender os de mest charmerende babysmil. Oh, mit hjerte smelter. Humøret er for det meste højt. Hvis altså ikke hun er træt eller sulten. Hvad skulle hun egentlig også være utilfreds med? 😉

True. Hvad laver du med hende, når hun er vågen?
Jamen, jeg skifter hende, ammer, pludrer med hende, leger flyvemaskine, viser hende legetøj med ’flotte’ mønstre, øver nakketræning, synger og så lader jeg hende også ligge lidt for sig selv, så hun kan sparke og spjætte og opleve lidt på egen hånd – med mor ved siden af.

Det lyder hyggeligt. Hvordan går det med amningen?
Det kører faktisk bare derudaf trods opstartsvanskeligheder. Jeg fuldammer og det trivedes vi begge rigtig godt med. Sidst vi fik hende vejet, vejede hun 5 kg., men det er noget tid siden efterhånden, så jeg tror (og håber) vægten stadig går den rigtige vej. Jeg må indrømme, jeg godt kan blive bekymret for, om hun får nok mad fra mig, men jeg øver mig i at stole på min krop og på at lytte til hende, og hun stortrivedes jo heldigvis.

Det lyder som en god idé. Hvor lang er hun?
Hun er en lang lille en. Hun er vokset en del siden sundhedsplejersken målte hende, men vi prøvede selv med en målestok i går og der målte hun 62 cm. Hun er allerede vokset ud af en del tøj.

Det var en Viona update 🙂 Sig til, hvis I har nogle spørgsmål eller der noget I godt kunne tænke jer at høre mere om. Jeg elsker at tale om Viona 😉

Læs også VIONA 1 MÅNED >>>
Læs også VIONA 2 MÅNEDER >>>


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.