Tilbageblik

Tilbageblik: Juli sidste år

Her er et tilbageblik på, hvad jeg foretog mig af køkkengøgleri sidste juli, hvor jeg lavede nogle dejlige sommerretter og delte opskriften på de bedsteste bedste pøllehorn 🙂 Der er links til alle indlæg under hvert billede ?

I juli sidste år…

{Lavede jeg denne grønne crunchy bønnesalat vendt med bacon, salatost og sennepsdressing. Den er seriøst lækker! Og et lille fun fact. Det er den opskrift som der er flest, der kommer ind til bloggen på via Google. My SEO precious}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Snakkede jeg om pølsehorn og delte opskriften på disse, der er til den lidt grovere side. Jeg kender flere, der har prøvet opskriften og jeg har kun fået gode tilbagemeldinger 🙂 }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Kreerede jeg denne sommersalat med grillost, frisk spinat, stegt squash, avocado, blåbær og en lækker frisk dressing med citron og oregano. Den er yderst insta friendly, og den smager mindst lige så godt. Hvis du ikke har prøvet grillost, så kan jeg anbefale, at du giver den et skud. Jeg synes det smager super godt, og så er det også en god ting at servere, hvis du skal lave mad til vegetarer.}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Delte jeg opskriften på den ultimative comfort food-ret med søde kartoffeler og grønne linser i en cremet, fløjsblød sovs. Mmh jeg lyver ikke, når jeg siger, at hver bid smager himmelsk og er loaded med smag og tekstur.}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.