Bæredygtig livsstil/ Bolig/ DIY

Sådan giver du din køkkenvask en make-over

Pæn håndvask

Mit køkken er min pride. Mit pauserum, mit krearum og mit yndlingsrum, så jeg kæler for detaljerne. Ofte er det meget lidt, der skal til, for at et rum ændrer karakter. Små detaljer som pæne køkkenlåger, grønne urter, et par flotte kogebøger og sådan.

Som du måske kan huske, viste jeg mit/vores køkken frem her >>>

I weekenden gav jeg så håndvasken en make-over ved hjælp af nogle enkle og bæredygtige ændringer, og det er virkelig blevet godt, synes jeg 🙂

Sådan her så håndvasken ud før: 

Sådan her ser den ud nu: 

Her er en liste over de ændringer jeg har lavet:

Pæn og holdbar karklud

Jeg har byttet den lyserøde karklud ud med en stofklarklud fra The Organic Company.

Ikke nok med at stofkarkluden er meget pænere, så er den også mere miljøvenlig, da den har en langt længere levetid og den ikke udleder mikroplast, når den bliver vasket.

Den fungerer ubeklageligt og er billigere på den lange bane. Jeg har også eksperimenteret med hæklede karklude, men dem jeg har prøvet, har ikke rigtigt samlet snavset godt nok sammen. Dét kan man ikke sige om dem fra The Organic Company 🙂

Find dem i flere farver her >>>

 

Opvaskebørste i træ

Den kedelige opvaskebørste i plastik er blevet byttet ud med en som er lavet i fsc certificeret træ. Igen, et mere bæredygtigt alternativ, som også er meget flottere. Win win 😀

 

Flotte sæbeholdere med dymo merkater

Så har jeg også haft gang i et lille DIY.

Jeg bruger altid håndsæbe og opvaskemiddel, som er så rent som muligt og har så mange certificeringer som muligt. Desværre er de ikke de mest spændende at se på, så jeg har købt nogle glasflasker og hældt dem over på.

Synes det ser mega pænt ud! Billigt var det endda også.

Find glasflaskerne her >>>

Og så har jeg investeret i en Dymo maskine og sat klistermærker på.

Den koster 130 kr. og kan blandt andet købes her >>> 

Brug den også til at sætte klistermærker på mapper, kasser eller hvad du nu kan finde på.

 

Det var vidst det 🙂 Du kan se flere billleder her:

Har du ellers nogle ideer til, hvordan du ved hjælp af simple ændringer kan pimpe dit køkken? 😀


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

 

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.