I sæson

Danske råvarer i sæson i juli (frugt og grønt)

Endnu en ny måned, endnu en omgang ‘Danske råvare i sæson’. Jeg hygger mig sådan med min råvare føljeton og synes den giver så god mening 🙂 Når jeg er nede og købe ind, så er jeg blevet mere obs på, hvilke produkter jeg kan få frisk fra de danske marker, og det var jo lige netop det jeg gerne ville, da jeg startede med mine indlæg her.

Ud over at være godt for miljøet, så er det faktisk også ret rart at have nogle råvare at læne sig op af, når der skal laves mad. Så hvis jeg ikke lige har fået lavet en plan inden jeg handler ind, så tager jeg udgangspunkt i en eller flere af de råvarer, der er i sæson og på den måde, så bliver jeg inspireret til, hvad der kommer på bordet 🙂

I må som altid endelig supplere, hvis der er nogle råvarer som I synes mangler på min liste? Eller hvis I har nogle gode opskrifter 🙂

1. Broccoli
Sund kylling i kaary med broccoli. Find opskriften her >>>

2. Kartofler
Curry med quinoa og kartofler. Find opskriften her >>>

3. Radiser
Salatskåle med kylling og radiser. Find opskriften her >>>

4. Blomkål
Glutenfri blomkålshottere. Find opskriften her >>>

5. Spidskål
Thaisalat med quinoa og spidskål. Find opskriften her >>>

6. Gulerødder
Fried rice quinoa med gulerødder. Find opskriften her >>>

7. Persille
Linseret med frisk persille. Find opskriften her >>>

8. Jordbær
Sukkerfri koldskål med sund topping. Find opskriften her >>>

Andre råvarer der er i sæson i juli:

Bladbeder

Champignon

Hindbær

Jordskokker

Kinakål

Kirsebær

Squash

Ærter

Jeg har taget udgangspunkt i en liste, som Forbrugerrådet Tænk har lavet.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.