Tilbageblik

Tilbageblik: Juni sidste år

Familebesøg, havehygge og kongespil med venner og fars-dag fejring. Det er nogle af de dejlige planer jeg har for weekenden, sammen med Tais og min mini me. Slet ikke en dum weekend 🙂

Her er et tilbageblik på, hvad jeg foretog mig sidste juni, som var kold (fortæller mine indlæg mig) og hvor jeg fakede sommerstemning ved at lave sukkerfri koldskål med sund topping, spiste chia marmelade, kreerede en af mine (og jeres) favorit opskrifter og scrubbede mine ben bløde med en hjemmelavet body scrub. Links til alle indlæg er længere nede 🙂

I juni sidste år…

{Delte jeg opskriften på denne sukkerfri chia-marmelade er lavet på hindbær. Den er super nem at lave (som I virkelig nem!) og smager rigtig godt. Brug den på en ristet bolle eller som topping på müsli}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Spiste jeg sukkerfri koldskål med friske jordbær og honningristede rugbrødscroutoner. De smager sindssygt godt sammen med friske jordbær og den syrlige vanilje koldskål. Derudover er de også sjovere rent sundheds- og kaloriemæssigt, da almindelige kammerjunker jo egentligt er småkager. Så jeg kan anbefale kerneknasen her, hvis du er på udkig efter et sundere alternativ ?}

LÆS INDLÆGGET HER >>> 

{Delte jeg opskriften på denne cremede linseret med grønne bønner og bulgur. En af mine absolut favorit vegetar retter (og også en af jeres i følge Google Analytics) 🙂 }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Scrubbede jeg min hud blød og velduftende med denne hjemmelavede myntescrub, der er lavet på sukker og mandelolie }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Skrev jeg om at lave ‘regler’ derhjemme, så arbejde og fritid ikke flyder sammen og så delte jeg opskriften på denne sunde chokolade omelet. Dessert til morgenmad? Øh, ja tak 😉 }

LÆS INDLÆGGET HER >>>


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.