Bæredygtig livsstil/ Hverdagsliv

Sunde opskrifter, hverdagslykke og bæredygtighed

Hej ladies,
Kender I de der punkter på to-do listen, som bare står der i en evighed? Dag efter dag kigger man på dem og tænker ‘imorgen får jeg det gjort’. Punkter man har set sig sur på eller er kørt træt i – ofte uden grund viser det sig. Sådan har jeg haft det med min ‘Om mig’ side her på bloggen. Måske fordi jeg synes det er ret svært at skrive om mig selv på den måde. At koge essensen af mit ‘blog jeg’ ned på relativt få sætninger og skulle tage stilling til, ‘hvem er jeg’ her på bloggen. For jeg er jo mange ting. Mor, veninde, køkken entusiast, kæreste, malkeko, genbrugshaj, eco chick, dokumentarelsker, serieafhængig og meget mere.

Men efter mange trilleture med Viona er jeg kommet frem til, at jeg gerne vil dele lidt af det hele her i bageriet, men i særdeleshed min interesse for sunde opskrifter, hverdagslykke og min rejse mod en mere bæredygtig livsstil i balance. Så jeg håber I også har lyst til at følge den rejse 🙂

Nå, men nok intro. Her er min nye ‘om mig’ tekst, hvor I kan lære mig bedre at kende.

Velkommen til Rødbede Bageriet. Jeg hedder Katharina og jeg er 29 år. Her i bageriet deler jeg mine yndlingsopskrifter på nem, sund og nærende hverdagsmad. Jeg brænder for (og øver mig i) at leve mere bæredygtigt og træffe grønnere valg i min hverdag. For at leve et mere enkelt liv med fokus på det vigtige. Derudover går jeg meget op i spild. Mindre madspild og mindre spild af plastik i min hverdag. Begge dele er især noget jeg har fokus på, når jeg står i køkkenet og udvikler mine opskrifter. Jeg er på ingen måde hellig, men man skal jo starte et sted, og jeg tror på, at små ændringer kan betyde meget på den lange bane.

Mine opskrifter er ofte glutenfri og uden tilsat raffineret sukker og derudover leger jeg også med vegetarisk og vegansk madlavning. Man kan vel kalde mig for flexitarian. Jeg lever ikke efter nogle faste regler og der er også plads til både kage og chokolade, da det for mig handler om at finde en balance. Løftede pegefingre er kedelige, så dem gider jeg ikke!

Jeg bor med min kæreste Tais, og sammen har vi en lille rødbedespire, der hedder Viona. Jeg arbejder til dagligt med kommunikation i en dansk designvirksomhed, men lige nu er jeg på barsel med min lille rødbede.

Udover at dele opskrifter, deler jeg også brudstykker fra mit liv med alt, hvad det indebærer: Kærlighed til peanutbutter, hverdagslykke, små hyggelige projekter, bæredygtighed og familieliv ♥

Jeg håber du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister og at du har lyst til at føle mig på min rejse mod mindre madspild og en mere bæredygtig livsstil.

Jeg elsker kommentarer, så hold dig endelig ikke tilbage. Det er så hyggeligt, når vi inspirer og hjælper hinanden og jeg elsker det fælleskab der kan opstå i et kommentarfelt.

Hvis du har nogle spørgsmål til opskrifter, gerne vil samarbejde eller noget helt tredje, så skriv endelig til mig på:

beetrootbakery@hotmail.com

Find mig på de sociale medier:
Facebook og Instagram

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.