Tilbageblik

10 mest populære opskrifter i 2018

Nu er vi halvvejs gennem 2018 og som den liste-lover jeg er, har jeg her lavet en liste over de 10 mest populære opskrifter fra 2018 ifølge min gode ven Google Analytics. Det er helt vildt, hvad man kan lære om sin blog og læsere på Google Analytics og jeg gad godt blive endnu bedre til at læse statistikker og se på tal, for når jeg endelig får sat mig ned og fordyber mig, så synes jeg altid det er mega interessant. Det giver mig jo et praj om, hvad I godt kan lide at læse om 🙂

Nå, men nu vil jeg ikke trække spændingen længere…. Top 10 kommer her:

Nr. 10: Cloudy eggs

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nr. 9: Sunde vafler med banan og havregryn

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nr. 8: Cremet blomkålssuppe

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nr. 7: Pikant pasta med kylling og bacon

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nr. 6: Sunde snickersæg

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nr. 5: Tomatsuppe med ovnbagte tomater

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nr. 4: Æg med avocadofyld

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nr. 3: Sund boller i karry

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nr. 2: Sunde vafler med kokos og citron

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nr. 1: Risnudler med kylling og cashewnødder

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

Nu kunne det også være lidt sjovt at høre, om nogen af jer har prøvet nogle af opskrifterne? Om om det blev godt? 🙂

Sig også endelig til, hvis I har nogle ønsker til fremtidige opskrifter her til bloggen 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.