Familieliv

Tanker fra Barselsboblen #2

I morgen fylder Rødbedepiren syv uger. Syv uger! Så lille og så stor på samme tid. Vi har kun haft hende i syv uger, men det føles som om hun altid har været her. Mit lille kærlighedsvæsen. Sidst jeg lavede et slags ’status’ indlæg om, hvordan vi går og har det, havde jeg en uge til termin. Det er ret sjovt at læse, for der er en del, der har ændret sig – og så alligevel ikke. Jeg vil stadig gerne tabe mig og dyrke mere motion, haha.

LÆS INDLÆGGET HER >>>

Nå, men lige nu…

Glæder jeg mig til… Morgensmil, trilleture, babypludren, alenetid, i dag og i morgen. Det lyder måske sukkersødt, men efter jeg har fået Viona, er jeg blevet meget bedre til at glæde mig over nu’et og ikke altid ’glæde mig til’. Jo, selvfølgelig glæder jeg mig til igen at kunne se mere til mine veninder, til at kunne være mere spontan, til at kunne bruge lang tid i køkkenet og til dates med Tais, osv. Men lige nu, der prøver jeg så vidt muligt jeg kan at nyde nuet. Nyde Viona er så lille og nyde at se hende udvikle sig hver dag.

Glæder jeg mig ikke til… Tigerspring, haha. Man siger, at babyer udvikler sig i ’hop’ også kaldet tigerspring og disse varer typisk en uge eller to, hvor ens baby vil være mere pylret end ellers. Det kan være en hård periode (alt afhængigt af din baby), men når tigerspringet er ovre, så vil baby kunne mere end før. Viona er faktisk lige gået ind i andet tigerspring og når det er ovre om to ugers tid, så kan hun blandt andet bedre se mønstre og hun vil begynde at dreje hovedet efter lyde.

Jeg bruger appen Vidunderlige Uger til at følge med i hendes udvikling ☺

Smiler jeg når… Viona smiler. Det er bare så cuuuuuuute. Det er ikke mange smil vi får, men det skal nok komme. Og så smiler jeg, når Tais ligger og pludrer med hende. De er så søde sammen.

Er jeg træt af… At synge ‘Se den lille kattekilling’. Jeg har hørt, at det er en god idé at vælge en sang, og så synge den igen og igen, så Viona bliver tryg, når hun hører sangen. Hvis I på et tidspunkt beslutter jer for at gøre det samme, så vælg jeres sang med omhu, haha!

Håber jeg… At det gode vejr fortsætter. Vi opholder os mest i skyggen, men det er nu alligevel skøøønt med sol og sommerstemning.

Spiser jeg meget… Eller ’mange’ burde der stå. Ostemadder, æbler og knækbrød. Generelt bare ting, der kan spises med en hånd, haha. Om aftenen er det dog oftest mig der laver mad, mens Tais hygger med Viona, så der bruger jeg lidt ekstra tid på madlavningen. Så rart.

Har jeg gang i… Ikke så meget faktisk, haha. Jeg har mest bare gang i at hygge med Viona. En veninde aftale her og en mødregruppe date der. Vi render ikke rundt til alt muligt, men det kan jo være, det ændrer sig. Lige nu har vi bare allermest lyst til at tage den med ro ☺

Har jeg købt… Ammetøj. Havde jo ligesom ikke tænkt på det inden jeg fødte. Tænkte bare ’yeeees nu skal jeg tilbage i mit gamle tøj’, men nåhr nej. For det første er det ikke ammevenligt, for det andet kan jeg heller ikke passe meget af det endnu, haha.

Drømmer jeg om… Her vil jeg faktisk bare skrive præcis det samme som før Viona blev født: At komme ud og rejse. Jeg drømmer især om, at det første vi skal, når Rødbedespiren ikke længere ammer og godt kan klare et døgn uden mor og far, er en tur til Ystad og blive forkælede. Det gad jeg godt.

Ser jeg… Beverly Hills! Gode gamle Beverly. Nyder mine formiddage i selskab med Brandon, Donna, Steve, David, Kelly og Valerie. Ikke dårligt, når nu mine rigtige venner er på arbejde.

Havde jeg planlagt at… Lave en masse lækker mad og få gjort meget mere rent. Men seriøst, jeg ved ikke, hvor dagene bliver af. Man burde jo tro, der er masser af tid til sådan noget, men det er der bare ikke med sådan en lille størrelse. Hun skal nok skal sige til, hvis hun ikke får tilstrækkelig opmærksomhed. Når jeg så endelig har en time for mig selv, så prioriterer jeg at få spist og blogget. Det er klart 😉

Tænker jeg meget på… Bloggen. Haha, burde der måske have stået noget med Viona her. Tsk, hende ved I jo, jeg tænker på. Nej, jeg tænker rigtig meget på bloggen og hvilken retning den er på vej hen i. Er jeg hardcore madblogger? (nej ikke rigtig vel), men jeg er jo heller ikke en decideret livsstilsblogger eller morblogger. Skal jeg begynde at åbne op for flere ting, som interesserer mig? Eller bliver det for rodet? Hmmm, måske skriver jeg et indlæg om mine tanker, så kan det være, I kan hjælpe mig 🙂

Jeg håber, I synes, det var hyggeligt at læse med ☺ Jeg fornemmer flere af jer også synes det er sjovt at læse med om babylife og ellers så springer man jo bare over☺

God fredag aften til jer!


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Signe
  18. maj 2018 at 17:20

  Elsker indlæg om babylife!
  Hvis du har noget mere i ærmet angående graviditet – sådan rent retrospektivt – ville det også være fedt at læse om 🙂
  Der befinder jeg mig nemlig selv lige nu.
  Hvordan forholdt du dig fx til kost, alt det man “må og ikke må”? Forleden gik det op for mig, at nogle fraråder parmaskinke, fordi det kun er lufttørret. Det er en jungle, synes jeg!

  • Reply
   Katharina
   22. maj 2018 at 12:05

   Hej,
   Beklager mit sene svar, men har været uden computer hele weekenden.
   Yay, det er jeg glad for at høre 🙂 Retrospektivt, god idé. Vil se om jeg kan strikke noget sammen om, hvordan jeg forholdte mig til kost under graviditeten.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.