Familieliv/ Hverdagsliv

Du ved, du er blevet mor når…

Hej dejlige jer,
Håber, I har en skøn lørdag foran jer 🙂 Vi får nogle venner på besøg her om lidt, der ikke har mødt den lille dame endnu og senere skal vi på loppemarked i lokalområdet. Det glæder jeg mig virkelig meget til. Også at få besøg, men det der med at komme lidt ud, det bliver rart. Jeg har endnu ikke haft Viona med til diverse ting, og jeg bliver helt angst ved tanken om en tur i offentligt transport. Hun virker bare så lille stadig. Alt for lille til at stå i et proppet tog eller en klemt metro. Måske er det bare mig, der er fjollet? Måske jeg bare skal skubbes? Ved det ikke, men indtil videre så hygger vi i trygge Buddinge, nyder de ting vi kan trille til og får besøg af en masse dejlige mennekser. Det skal nok komme 🙂

Nå, men nu til overskriften på indlægget. Jeg synes altid det er så sjovt at læse diverse lister rundt omkring hos andre bloggere, så nu har jeg selv kastet mig over formatet 🙂

Du ved, du er blevet mor når…

♥ 9 ud af 10 ting i din google search indeholder order ’baby’ og ’er det normalt’.

♥ Din største hobby er at følge med i dit barns afføring og du nærmest jubler, når der bliver lavet nr. 2.

♥ Du sender din kæreste opdateringer på, hvad der sker i bleen i løbet af dagen. Han deler i øvrigt din begejstring.

♥ Du kan hele tv-programmet udenad!

♥ Og selvom du ser virkelig meget tv, så lykkedes det alligevel aldrig at se et helt afsnit af noget som helst.

♥ Hele din kamerarulle på mobilen er proppet med babybilleder og du nænner ikke at slette et eneste. Også selvom du har 10 nærmest identiske billeder og fem af dem er uskarpe.

♥ Du siger og synger virkelig mange underlige ting. Som I, at du faktisk lyder fuldstændig sindssyg, hvis man tog babyen ud af ligningen.

♥ Du ikke kan huske, hvordan en sammenhængende nattesøvn føles.

♥ Alt dit tøj er dækket af små hvide, abstrakte pletter. Also known as… Gylp.

♥ Du finder en æggebakke med tomme æggeskaller i køleskabet…

Har du selv nogle punkter, som du kan tilføje til listen? 😀


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.