Familieliv/ Hverdagsliv

Velkommen til verden

Hej med jer,

Så blev der lige lidt stille her i køkkenet, men I kan jo nok godt gætte hvorfor 😉 Hvis I har fuldt med på min Instagram, så ved I det i hvert fald allerede. D. 1 april kl. 00.16 blev jeg mor til det sødeste lille nussehovede, og min tid går pt med at putte, nusse, skifte, made og kysse vores lille guldklump. Tænk, at hun har ligget under mit hjerte og vokset sig stor og stærk. Det er helt vildt!

Lige nu går Tais og hygger med os hjemme, men han skal tilbage på job om en uge. Og det er ikke noget vi taler om, har jeg bestemt 😉 Det er nemlig så hyggeligt at gå rundt sammen i vores lille symbiose og lære vores datter bedre at kende.

Hun hedder forresten Viona 😀 Det var jo ikke helt nemt for os at komme på et navn, men nu har vi fundet et, som vi begge elsker. Jeg har planer om at skrive et blogindlæg om, hvordan vi fandt på navnet, for det er altid sjovt at læse synes jeg. Forhåbentligt kommer der ikke til at gå to uger til, før I hører fra mig igen, haha!

Derudover har jeg også planer om at skrive min fødselsberetning, for jeg havde selv rigtig meget glæde af at læse andres historier, så måske nogle vil have glæde af at læse min 🙂 Under alle omstændigheder, så er det bare rart at få skrevet oplevelsen ned og have muligheden for at kunne hive den frem igen om ti år og mindes fødslen.

Men jeg ville egentligt også bare lige tjekke ind og sige hej. For jeg savner jo bloggen og jer 🙂 Om lidt skal vi til en privat ammekonsulent, for den står lidt sløjt til med mælkeproduktionen, hvilket jeg har skrevet om her.

Ellers skal vi trille en tur med barnevognen og pludre med Viona i sofaen. Måske i dag også er dagen, hvor vi prøver at vikle hende. Har på fornemmelse, at hun vil elske det. Nu må vi se, hvad frøkenen siger 🙂

Håber I får en dejlig dag 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

1 kommentar

  • Reply
    Jozefina
    10. april 2018 at 12:46

    Jeg tror virkeligt at hun vil elske vikle! Glæder mig til at høre om det 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.