Tilbageblik

Tilbageblik: April sidste år

Mama to be var så smart at lave nogle kladder til blogindlæg klar til efter Rødbedespirens ankomst, så bloggen ikke kommer til at gå helt i stå. Jeg er sikker på, jeg nok skal komme ind i et godt flow med bloggen, men lige nu skal vi stadig lære Viona, kysse hende når hun er vågen og give hende alt den opmærksomhed og omsorg hun har brug for. Jeg tror også det bliver lettere at få tid til bloggen og bare praktiske gøremål generelt, når hun begynder at få noget der bare ligner en dågnrytme og vi får flere rutiner i vores hverdag. Lige nu er det hele stadig så nyt og jeg nyder hvert er sekund, jeg kan få lov til at sidde og snuse til hende 🙂

Nå, men her er et tilbageblik på april måned sidste år, hvor jeg…

{Skrev om, hvordan det er at have en kæreste, der går meget op i træning. Tais havde skruet gevaldigt op for både træning og mad (eller maden er der vel nok nærmere blevet skruet ned for), da han konkurrerede i Mens Physique for newcomers. Hvis du ikke ved, hvad det er, så er det en konkurrence, der går ud på at opnå en meget trænet beach body. Det handler om at blive symmetrisk, have en lav fedtprocent og samtidigt se sund og godt ud. Tænk modeller på undertøjspakker til mænd. Ikke dårligt vel ? ? Det var et vanvittighedsprojekt, men han var SÅ sej, at han gennemførte}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Afprøvede avocadofritter, som umiddelbart lyder lidt underligt, men som smager vildt godt. Selvfølgelig er der intet, der måler sig med almindelige fritter 😉 }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Lavede jeg fried rice quinoa (i stedet for fried rice). En virkelig lækker og sund hverdagsret, der også egner sig godt til madpakken}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Lavede bagt havregrød, som kan spises med god samvittighed, men som smager lidt at kage. Og hvem kan sige nej til det!?}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Lavede denne superfood bowl med quinoa, kikærter, grønkål, avocado, rødbede og misodressing inspireret af en tur på California Kitchen}

LÆS INDLÆGGET HER >>>


{Delte inspiration til et alternativt og sundere påskebord, fordi jeg egenligt ikke er så vild traditoinel påskemad. Sidste år faldt påsken senere 😉 }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Udnyttede det sidste af grønkålssæsonen og lavede blandt andet denne pastasalat med tun, edamame bønner og grønkål}

LÆS INDLÆGGET HER >>>


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.