Aftensmad

Fem sunde hverdagsklassikere

Hej med jer,

I dag vil jeg dele nogle sunde alternativer til nogle af de hverdagsretter, vi alle sammen laver til igen og igen. Både fordi de smager bragende godt, men måske også fordi det nogen gange kan knibe med kreativiteten og overskuddet i køkkenet en helt almindelig mandag. I kender det måske godt, at man har de der go to retter, der kører i rotation. Og det er der jo intet galt i, men måske det kunne være sjovt at lave en ny og sundere variant af en gammel ret? Fordoble grøntsagsindholdet? Bytte ris ud med blomkål? Gøre retten vegetarisk? 🙂

Her er fem alternativer til nogle af de retter, som vi spiser igen og igen i Rødbede Bageriet.

SUND BOLLER I KARRY MED KYLLING

Fem sunde hverdagsklassikere

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

NEM RAGU OPSKRIFT (SPAGHETTI I KØDSOVS)

Fem sunde hverdagsklassikere

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

FRIKADELLER MED KYLLING OG QUINOA

Fem sunde hverdagsklassikere

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

SPAGHETTI CARBONARA MED AVOCADO

Fem sunde hverdagsklassikere

FIND OPSKRIFTEN HER >>>

TÆRTE MED BUND AF SØD KARTOFFEL

Fem sunde hverdagsklassikere

FIND OPSKRIFTEN HER >>>


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.