Tilbageblik

Tilbageblik: Marts sidste år

Jeg går ind for genbrug i alle genre, så hvorfor ikke også genbruge mine egne indlæg her på bloggen? 🙂 Bare fordi en opskrift har ligget et års tid, så bliver den jo ikke dårligere af den grund. Det går så hurtigt her på internettet, så jeg synes, det kan være rart at kigge tilbage i arkiverne – genlæse og besøge gamle yndlingsindlæg.

Så here goes – marts for et år siden: {Smagte jeg tangbacon og blev svært begejstret for smagen, selvom jeg var ret så kritisk, da jeg først hørte om det. I mean, TANG bacon! Men det smager altså godt. Selvfølgelig er det ikke som ægte bacon, men det er sprødt og har en røget, krydret smag}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Delte jeg opskriften på noget ganske uspiseligt, men noget ganske rart; nemlig opskriften på den perfekte dag. Den består blandt andet af en chokolade muffin og to timers ekstra tid under dynen}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Delte jeg en liste over alt det, man (næsten) altid kan finde i et køkken. Peanut butter (suuuurprise), quinoa og chia for bare at nævne nogle få ingredienser }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Delte jeg opskrifter på 5 vegetardeller. Mmmh får helt lyst til at lave dem her med quinoa, gulerødder og squash igen. De passer perfekt til vores meatfree Mondays}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Lavede jeg denne super sunde og proteinrige salat med bønner og quinoa vendt i en frisk persilledressing}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Serverede jeg sunde vafler, som jeg lavede i mine super smarte vaffelforme, der går i ovnen. Tais har faktisk efterspurgt dem flere gange siden, så må hellere lave dem til ham igen snart}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Gik der påskestemning i den, da jeg serverede disse små hyggelige æggereder med sød kartoffel}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Og sidst men ikke mindst skrev jeg om langsomme morgener og lækker morgenmad og delte yndlingsopskrifter}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.