Hverdagsliv

Hverdagsmagi

Redebyggeri, lidt for meget Netflix (det går vidst kun en vej fra nu af!) og masser af god mad. Jeg kan bestemt ikke klage over min første uge på barsel, der har været spækket med (tiltrængt) afslapning og masser af hverdagslykke. Her er nogle glimt fra min og rødbedespirens uge.

I sidste uge…

Smovsede jeg croissanter fra frost. 10 min. i ovnen og så har man den lækreste lune croissant. Det kan anbefales 🙂

Var vi i Bauhaus, hvor vi egentligt bare skulle have et nyt spejl med lys i til badeværelset, fordi det der hang der, holdt non-stop teknofest! Men da jeg spottede Bauhaus planteafdeling var jeg i heaven. Det blev til en Svigermors Skarpe Tunge (den store plante) og tre hængeplanter, som pynter i vores soveværelse. Kan virkelig anbefale en tur, hvis du er på udkig efter flotte, store og specielle planter til hjemmet.

Lavede jeg hjemmelavet saltkaramel, som her står til afkøling. Det var ikke længe karamellerne fik lov til at stå fremme, kan jeg godt afsløre. Rødbedespiren elsker åbenbart saltkaramel. Jeg er selfølgelig uskyldig! Desværre kan jeg ikke sige så meget godt om dem, andet end at de smagte godt 😉 Og det skal man jo heller ikke kimse af… Skal nok dele opskriften her på bloggen.

Fik jeg gjort klar på Rødbedespirens værelse og hygget lidt om hendes puslebord. Jeg har prøvet at google mig frem til, hvad der skal stå på sådan et bord, for hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg aldrig prøvet at skifte en ble! Haha, det føles som en lidt pinlig indrømmelse at komme med i en alder af 29 år…

Var jeg til jordemoder med et stk. færdigbagt lille dame, der blev skønnet til at veje 3000 gram. Jeg er nu inden for termin, så hvis jeg føder før, så er det ikke ’for tidligt’. Noget jeg ellers har været bekymret for (læs her).

Havde vi familiebesøg onsdag, hvor jeg diskede op med hjemmelavet fuldkornspizza og tomatsalat. Det var en høj prioritet for os at bo tæt på både min og Tais familie, fremfor at bo i hus langt væk (læs mere om vores boligtanker her), og det fortryder jeg på ingen måde nu.

Var jeg til en workshop i Osramhuset på Nørrebro, hvor vi lavede vores egne hudplejeprodukter udelukkende af ting, man kan finde i køkkenet. Jeg kom hjem med en bodyscrub, en ansigstmaske, en deodorant og en læbepomade og en kæmpe lyst til at lave endnu flere produkter! Det var GRO SELV der arrangerede eventet, og jeg kan kun anbefale, at man følger dem på Facebook, hvis man er interesseret i at komme til workshops omkring en grønnere og mere bæredygtig livsstil.

Og så fik jeg endda lov til at sætte flueben ved et af punkterne på min liste over barselssysler. Læs den her >>>

Fejrede min svigermor 60 års fødselsdag, og diskede op med denne lækre brunch. Trillede hjem!

Hyggede jeg hos min min mor, hvor vi gik en smuk tur ved kolde, kolde Hellerup Havn.

Håber I havde en skøn uge med små og store lykkeglimt 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.