Hverdagsliv

Hverdagsmagi

Hej venner,
Så er det blevet d. 27 marts og dermed også min terminsdato! Rødbedespiren gør dog absolut ingen tegn på at ville ud, så jeg prøver at væbne mig med tålmodighed, og huske på, at langt de fleste førstegangsfødende går over tid. Men hooold nu op, hvor jeg glæder mig til at møde vores lille pige! Og det gør Tais også. Hver gang jeg rører lidt ekstra på maven, så spørger han, om jeg er ved at gå i fødsel, haha.

Imens jeg går og venter, så hygger jeg mig og får slappet en masse af. Jeg må dog indrømme, at jeg kæmper rigtig meget med netop det at slappe af og lave ‘ingenting’, men det er nok meget sundt for mig at prøve… Og ikke mindst få lidt til gode på energikontoen inden det går løs. Der sker dog alligevel lidt i mit liv, så her er nogle små glimt fra barselsboblen 😉

Til min store fornøjelse, så bor vi åbenbart i gå afstand fra noget, der hedder Byens Bazar i Søborg, som er et indendørs loppemarked med stande, der er ubemandede. Lidt som et supermarked, men kun med brugte ting og sager. Så der gik jeg hen på en søndagstur med Tais, min far og hans kæreste. Det var meget crap, men der var også fine ting imellem og jeg kom hjem med disse to vaser. Glæder mig til at give den lille frøken en masse forskellige blomsterfrisurer 🙂

Jeg har ladet mig fortælle, at det er en god idé at gå i biografen og dyrke parforholdet inden man får en baby, så det lykkedes os at presse hele to date nights med mad og movie ind på en uge. Vi fik set Every Day og Ready Player One (var inviteret til begge). Især Ready Player One var ret fed, selvom jeg umiddelbart ikke havde troet, at den ville være noget for mig.

På billedet ses et glimt at Dalle Valles overdådige buffet, men jeg kan godt afsløre, at min tallerken blev en del mere beige end grøn efter jeg havde gået til den 😉

I fredags var jeg til jordemoder tjek og alt så heldigvis normalt ud. Rødbedespiren blev skudt til at veje ca. 3500-3600 g., så det er jo en flot vægt. Jeg skal faktisk til jordemoder igen i morgen, hvor de måske vil tilbyde mig en hindeløsning, hvis min krop og baby ellers er klar. Uh, det bliver spændende. Er der nogle af jer, der har prøvet at få sådan en? 🙂

Fredag aften spiste jeg burger fra Jagger og så X-factor med tøserne. Så hyggeligt 🙂 Og beige på den helt rigtige måde 😉

Og så var jeg ude og spise Vietnamesisk sammen med Tais. Jeg fik denne salat med oksekød og risnudler fra Pho Hanoi, som ligger tæt på Vesterbro station. Elsker, elsker, elsker vietnamesisk!

Noget af det gode ved at tulle rundt derhjemme er, at jeg har meget mere tid og overskud til at gøre noget ud af min morgenmad. Her ses en portion vanilieskyr med chia pudding, kiwi, hindbær, ristet kokos og hampefrø. Hmmm så starter dagen godt 🙂

Det samme gælder frokosten 😉 Her ses en buddha bowl med blandt andet qunioa og tofu vendt i den lækreste peanutsovs. Glæder mig til at dele opskriften med jer 🙂

De her boller har jeg også levet højt på 🙂 De er mit første forsøg med surdej og blev ret vellykkede. Faktisk har jeg allerede gang i mit andet surdejsprojekt, der kommer til at indeholde en masse chokolade.

Så blev det også ugen, hvor jeg endelig fik taget mig sammen til at udfylde de første sider i bogen ‘Mine første år’. Det var faktisk rigtig hyggeligt, og jeg tror den bliver så sjov at kigge tilbage på om mange år. Blandt andet kan man svare på ‘Sådan mødtes mor og far’. Bliver spændende at se, om Tinder stadig findes, når hun engang bliver stor nok til kigge i den 😉

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.