Bolig/ Hverdagsliv

Lidt om vores nye lejlighed

Sidste indlæg handlede om, hvordan Tais friede og dette indlæg handler om vores nye lejlighed. Ja, der er fart på. Kan godt selv se det, haha 😉 Men vi keder os ikke!

Selvom vi har været utroligt glade for at bo på Nørrebro, så følte vi, det var på tide at flytte. Egentligt havde vi planlagt at blive boende i min 1-værelses andel det første års tid af vores datters liv, så vi kunne spare op og nyde at bo så centralt. Folk troede jeg var skør, når jeg fortalte det, men holder stadig i, at jeg sagtens tror det havde kunne lade sig gøre at bo småt med en baby.

Men drømmen om noget større begyndte alligevel at presse på, for vi skulle jo flytte på et tidspunkt lige meget hvad, og vi begyndte så småt at kigge på boligannoncer på nettet. En aften da skyderierne var allerværst på Nørrebro, sad vi og spiste aftensmad og hørte pludseligt nogle høje brag. Da vi gik ud på altanen, kunne vi se nogle skumle typer løbe væk og inden for 15 sekunder (I kid you not), var den første politibil ankommet. Og så en til, og en til og en til, og til sidst var hele Nørrebro oplyst af blå blink.

Så kiggede vi på hinanden, og derefter ned på babybulen, og så blev vi enige om, at NU var det måske lige lovligt for meget af det gode. Egentligt var jeg som sådan ikke specielt utryg, men kunne godt mærke på Tais, at han slet ikke synes det var sjovt. Især ikke, når jeg skulle gå alene hjem om aftenen.

Og SÅ gik det hurtigt 🙂 Men som I ved, så ligger vi ikke på den lade side 😉 Vi fandt faktisk vores nye lejlighed, anden gang vi var ude at kigge, og vi vidste med det samme, at det skulle være den. Den er lys, har nogle gode rum, en altan og et spisekøkken, som vi kalder kommado centralen. Kan allerede forestille mig, at jeg står i køkkenet og så sidder vores datter og tegner ved bordet <3 Den ligger 300 meter fra Buddinge station og har 4-værelser. Vi er jo som sagt vandt til kun at have 1 værelse, så det bliver så skønt – og også lidt underligt. Hvad nu, hvis vi bliver væk fra hinanden!?

Vi kiggede faktisk også på hus, da det kunne være skønt med en have, men efter mødet med banken, måtte vi konkludere, at vi skulle rigtig, rigtig langt væk fra byliv, familie og venner hvis det skulle kunne lade sig gøre og vi stadig skulle kunne leve et komfortabelt liv.

Jeg er inkarneret bypige, så jeg kunne slet ikke forestille mig at sidde alene i et hus i lang pokker i vold. Tais var heldigvis enig, og vores nye lejlighed ligger kun 900 m fra hans mor og far, og endnu kortere fra hans søster og ca. 5-6 kilometer fra både min mor og far. Noget der har været meget vigtigt for os begge. Vi får stadig den der villa kvarters stemning, som vi begge gerne ville have, men med både tog og røde busser til byen. Så det er bare dejligt. Det føles helt rigtigt 🙂

Vi maler i denne weekend (eller det vil sige, at det gør verdens bedste svigerfamilie) og så flytter min familie for os i næste weekend. Jeg ligger bare hjemme i vores seng og er tyk og slapper af. Må indrømme det er svært for mig at bede om så meget hjælp, men bliver også bare nødt til at lytte til min krop og gøre det bedste for lillefisen.

Jeg skal nok dele mange flere billeder, når vi er rykket ind, og regner også med at gøre indretningen til et barselsprojekt, som jeg kan gå og hygge mig med. Vi mangler en hel del møbler for at kunne fylde den ud!

Håber I har lyst til at læse med, nu hvor det ikke kun handler om mad 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Anja
  3. februar 2018 at 14:22

  Vi har lige i denne uge opdaget at jeg er gravid – mega godt planlagt midt i renovering af hus ? vi har i de sidste 7 måneder gravet ud og lavet gulvvarme over alt og nu er vi endelig kommet dertil hvor vi “bare” skal spartle lofter og vægge – men min kæreste vil ikke have jeg får alt det støv i lungerne, så i dag har jeg haft første frilørdag i noget det føles som 100 år – hvad plejede vi dog at lave om lørdagen ?

  • Reply
   Katharina
   4. februar 2018 at 10:18

   Kæmpe tillykke 😀 Hvor er det dejligt for jer. Det er typisk, at det lige skal falde sammen med huskøb eller renovering, men heldigvis lyder det da til, at I er nået rigtig langt. Haha, ja sådan havde jeg det også igår, da hele svigermekanikken malede. Jeg så gamle sæsoner af Singleliv og spiste fastelavnsbolle, haha 😉 Håber du fik slappet af og hygget dig med baby 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.