Graviditet

Barsel – gode retter til fryseren når man er på barsel

Barsels retter til fryseren På tirsdag er der en uge til jeg går på barsel og dermed en måned til Rødbedespirens officielle fraflytningsdato. Jeg synes også, jeg er ved at være godt tung på mavsen og jeg er ved at være klar både i krop og sind til komme hjem og hvile lidt, inden jeg skal møde lillepigen.

Når jeg læser om barselstiden og snakker med andre, der har prøvet det, så synes jeg, at jeg hører om meget blandede oplevelser og tanker om barselslivet. Både det gode og mindre gode, så jeg prøver, så godt jeg kan, at forberede mig på, at barslen måske ikke altid er et glansbillede med hyggelige trilleture og en nuttet baby, der sover på kommando. Når det er sagt, så glæder jeg mig 😀

Jeg er som person ret god til at være alene og også ret god til at strukturere min tid, så jeg ikke bare sumper hen. Jeg har faktisk allerede en lang liste med ting, jeg vil hygge mig med både før og efter lillepigen kommer ud. Har I lyst til at høre nogle af punkterne? 🙂

Så må jeg jo skrue op og ned for ambitionsniveauet, når hun kommer til verden. For det aller, aller vigtigste er selvfølgelig, at hun får den bedste start på livet og hun får alt den kærlighed og omsorg, som hun har brug for.

En af de ting, jeg vil hygge mig med, så snart jeg går på barsel er at fylde fryseren med sager, som nemt kan tages op og forvandles til aftensmad eller kaffe-tilbehør. Det har jeg hørt skulle være ret praktisk til den første tid som forældre til et spædbarn 😉

Her har jeg samlet nogle af de retter og bagværk, som jeg vil fylde vores fryser med. Nogle af opskrifterne er mine egne og andre tilhører mine dygtige blogger-kollegaer 🙂

Barsel – gode retter til fryseren:

♥ Pølsehorn – se min opskrift på grove pølsehorn her

♥ Frikadeller – se min opskrift på sunde thaideller her

♥ Lasagne – se Madpalettens opskrift på vegetar lasagne med spinat og hytteost her

♥ Raw cake – se min opskrift på tahin-kage med flagesalt her

♥ Suppe – se min opskrift på butternut squash suppe her

♥ Pestosnegle – se Christina Bondes opskrift på glutenfri pestosnegle her

♥ Kanelsnurrer – se Meyers opskrift her

♥ En sund version af boller i karry – se Julie Bruuns opskrift her

♥ Klassisk dahl – se Valdemarsro opskrift her

♥ Vegetardeller – se min opskrift på linsedeller med peanuts her

♥ Tærte – se Anna Mads opskrift på spinattærte med hytteost og pinjekerner her

Hvis I har andre gode forslag til, hvad jeg kan putte i fryseren, så del endelig i kommentarfeltet 😀

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Anna
  18. februar 2018 at 18:48


  Jeg håber, at du får den dejligste barsel! Og send lige en portion pølsehorn til Østerbro også, hvis du laver dem.
  De ser for lækre ud!

  • Reply
   Katharina
   19. februar 2018 at 9:14

   Hvor er du sød 🙂 Haha, det vil jeg gøre! Hvis du sender noget tærte til Buddinge 😉

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.