Graviditet

Status på 2. trimester

2. trimesterHej søde jer,

Jeg håber, I havde en skøn juleaften med familien i går og har planer om afslapning og selvomsorg i dag. Det er længe siden, jeg har givet en update på, hvordan det går med rødbedespiren, men nu hvor jeg går ind i 3. trimester i morgen (i morgen!!!), så synes jeg det var på tide. Og hvis du nu sidder og tænker 3. trimester, was is das? Så kan jeg fortælle, at det betyder, jeg så er i uge 29 (en graviditet varer typisk ca. 40 uger) og jeg er i syvende graviditetsmåned.

Så her er en dejlig skizofren snak med mig selv, for de er nu også ret hyggelige sådan nogle 😉

Du ser jo strålende godt ud Katharina, hvordan går det egentligt med dig?
Jamen tak, tak. Det går rigtig godt faktisk 😉 Rødbedespiren hygger sig i maven og er rigtig god ved mig. Det er min krop også, der lige nu klarer graviditeten til UG, så jeg kan bestemt ikke klage. Altså, jeg er selvfølgelig nået til et stadie nu, hvor jeg vralter en smule, og hvor jeg godt kan mærke, at jeg ikke kan være med på samme energiniveau, som før jeg blev gravid. Men det er jeg vidst lidt slem til at glemme, så har det med at køre mig selv ret træt. Godt jeg har masser af tid til at få slappet af her i julen.

Ja, det må du lige huske! Hvordan med vægten?
Hmm det spørger man jo normalt ikke en lady om, men jeg kan da godt dele, nu du spørger så direkte! Jeg har taget 10 kilo på. 10 kilo! Jeg synes det lyder som meget, men det er vidst meget normalt. Heldigvis har de sat sig fint, så det er ikke fordi jeg lige pludselig har fået vildt tykke ben eller noget. Faktisk så elsker jeg min gravide krop og store mave ret meget ☺ Synes virkeligt der er noget smukt ved gravide kvinder.

Har du så været nødsaget til at købe en masse nyt tøj?
Nej, faktisk ikke. Jeg kan stadig bruge langt størstedelen af mit tøj, selvom flere af mine t-shirts er begyndt at stumpe en smule 😉 Man kan få rigtig meget fint graviditetstøj, men jeg prøver at holde igen, da det jo kun kan bruges i en kort periode, og da jeg også lige har brugt en hulens masse penge på noget andet stort (men mere om det på et senere tidspunkt). En vinterjakke blev jeg dog nødt til at anskaffe mig, så jeg spurgte mine veninder, om de havde en jakke liggende med plads til en preggomave, og det var der en af dem der havde, så den købte jeg for 100 kr. Hun skulle alligevel ikke bruge den længere, og nu har den redet min vinter. Synes det er så fint, når man kan hjælpe hinanden på den måde.

Bestemt. Og hvad så med carvings? Har du fået nogle sjove nogle?
Nej. Føler mig vildt kedelig, men det har jeg altså ikke. Jeg har selvfølgelig ting, jeg har lyst til, men det har alle jo. Har i hvert fald endnu ikke sendt Tais i Fakta efter et eller andet random. Generelt spiser jeg varieret, som før jeg blev gravid, men jeg giver den mere gas og lader også mig selv spise mere brød og andet, som jeg har lyst til. Hvis ikke nu, hvornår så 😉

Det lyder dejligt. Ved også, du elsker hjemmebagte boller og julemad. Og hvordan med navnet. Har I fundet et?
Ja, det har vi. Vi har fundet et rigtig fint et, som vi begge to er vilde med! Og jeg vil afsløre så meget, som at det ikke blev et af disse eller det vi dengang troede det skulle være

Spændende! Og hvordan har spiren det så? Kan du mærke hende?
Ja, er du vimmer! Hun er en meget aktiv lille baby, der elsker at plaske rundt derinde. Det er super hyggeligt ☺ Dog ikke altid lige hyggeligt, når hun holder nattefest og holder mig vågen. Men jeg kan vel se det som en forsmag, har jeg ladet mig fortælle!

Haha, ja man siger jo, at det kun bliver værre! Er I ellers klar til hun skal komme?
Ja, eller vi mangler stadig at anskaffe os en del ting, men jeg har en overordnet plan i hovedet. Meget låner vi, meget får vi foræret og så køber vi også en masse brugt. Vi har for eksempelvis lige købt et puslebord i træ til 100 kr. på Den Blå Avis. Det skal bare lige have lidt maling, og så er det super fint. Man kan hurtigt gå i totalt forbrugs mode og bruge en hulens masse penge på ting og sager, som baby ikke har brug for eller aldrig kommer til at bruge, og det er hverken godt for pengepungen eller miljøet, så jeg prøver at holde lidt igen og være fornuftig i forhold til det jeg anskaffer mig.

Lyder fornuftigt! Men det var hyggeligt at tale med dig. Håber vi snart kommer til at høre mere fra dig på bloggen! 😉
Ja, det gør jeg også. Jeg savner jer jo! 🙂 Men når jeg går på barsel i slut februar, så er jeg sikker på, jeg ikke kan holde mig væk 😉

Læs også mine tanker fra 1. trimester her >>>

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.