Graviditet

Tanker fra 1. trimester

Tanker fra 1. trimester
Hej dejlige jer, Håber I har haft en skøn weekend! Her er et billede fra i dag, som jeg tvang Tais til at tage mig i bedste modeblogger stil 😉 Jeg er lige nu i uge 20 (19+5) og er dermed inde i det man kalder ’den gyldne periode’, hvor de fleste ikke føler de mange gener fra første trimester, og hvor man stadig ikke er så besværet af en stor mave og ekstra vægt. Rimelig win! Som I ved, var jeg ramt af den søde kvalme i første trimester, men den er heldigvis for længst ovre, og nu føler jeg mig som ’mig selv’ igen 🙂

Jeg har løbende skrevet tanker og oplevelser ned fra 1 trimester og her er nogle af de meget dybe tanker, jeg gjorde mig 😉 Det er lidt af en blandet landhandel, men måske I selv kan nikke genkendende til nogle af dem? 🙂

Tanker fra 1. trimester

♥ Hvor mange graviditets tests må man tage, før det bliver pinligt…? (otte er helt normalt, ik?!)

♥ Kan baby få smag for burgere, hvis man spiser for mange?

♥ Kommer jeg nogensinde til at kunne holde min morgenmad i mig igen?

♥ Ser jeg tyk ud, eller kan man godt se, jeg er gravid?

♥ Hallooo er der nogen derinde? Du er så stille lille væsen.

♥ Er det mon babys hjerte jeg kan mærke ude på maven? Nej, det er bare min egen puls.

♥ Jeg skal være mega sund og fit gravid, jeg skal bare lige ud og kaste op først…

♥ De der knibeøvelser, dem skal jeg lige huske (glemmer det derefter hver dag)

♥ Man siger, man ikke skal spise for to, når man er gravid, men altså, nu er vi jo to sååååååå.

♥ Hvorfor har alle andre så meget tøj på? Det er jo mega varmt!

♥ Hvor ond en cirkel det her egentligt er: Hvis jeg ikke spiser, så kaster jeg op, og hvis jeg spiser, så kaster jeg op. Hvem har fundet på den onde, onde leg!!!

♥ Bliver Tais og jeg nogensinde enige om et navn. Synes virkelig jeg har nogle gode bud 😉

♥ Hvor længe kan man mon bo to vokse og en baby i en 1-værelses? Og hvor skal vi flytte hen? I en lejlighed i byen eller til et hus i Storkøbenhavn…

♥ Bare nakkefoldsscanningen kommer til at gå godt (det gjorde den heldigvis!) og guldklumpen har det godt.

♥ Hvornår kan jeg mærke baby? Og kommer det mon til at gøre ondt, hvis man får indvendige ninjaspark?

♥ Hvor lige deles lærerigt og underholdende det er at være med i en terminsgruppe på facebook. Seriøst, du har termin om otte måneder og du har allerede købt 20 bodyer og nu spørger du os andre, om du har travlt og skal stresse. Jeg går stadig og tisser på stave, for at være sikker på, jeg overhovedet er gravid.

♥ Rødbedespiren kommer til at have de bedste bedsteforældre fra begge side. Det er jeg godt nok lykkelig over.

♥ Hvor nuttede andre bloggeres babyer er. Se lige hende her. Cuuuuuuute!

 

…. Og mange, mange andre skøre og mindre skøre tanker, som jeg ikke kan komme i tanke om lige nu 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.