Graviditet

Velkommen til mit nye bloghjem + kønnet på baby

Hjerteligt velkommen til mit nye virtuelle hjem. Jeg har pakket mine ting ned i flyttekasser og har flyttet bageriet fra indre København til Storkøbenhavn. Nu bor jeg ikke midt i blogkernen, med et Bloggers Delight kontor i ryggen, men til gengæld er jeg flyttet til et sted med langt mere plads og bevægelsesfrihed. Her er der rum til alle mine opskrifter og indlæg, og de kan få lov til at komme meget mere til sin ret med det nye design. T arbejder professionelt med blogdesign, så han har hjulpet med at male og renovere. Hvor heldig har man lige lov til at være!

Jeg vil ikke udelukke, at jeg kommer jeg til at savne mit gamle bloghjem, hvor jeg jo har boet i mange år, men jeg har nu en ret god fornemmelse med mit nye hus.

Jeg har endnu ikke fået sat alt på plads, og det roder stadig en del, men sådan er det jo 🙂 Jeg håber, I synes om det, og I må endelig sige til, hvis der er noget, der ikke virker.

Og så vil jeg også lige benytte muligheden for at sige tak til jer, der følger med. I ved slet ikke, hvor glad jeg bliver. Både her, på Facebook og på Instagram. Det sker, at jeg er stille i ugevis når jeg er presset på andre fronter eller bare har travlt med dejlige sager, men bloggen (og mad!) er altid i mine tanker.

Og nu hvor jeg har budt jer velkommen til mit nye hus, så har jeg også en anden stor nyhed, som jeg har glædet mig til at dele med jer. Vi skal have en lille pige! 😀 Mit hjerte er ved at eksplodere af kærlighed til den lille rødbedespire, der stortrives i min mave.

Vi var til en tidlig kønsscanning i sidste uge, og der var ingen tvivl. It’s a baby giiiirl. Måske lyder det fjollet, men jeg havde også en meget stærk fornemmelse af, at det var en pige. Det føltes sådan.

Jeg klemte Ts hånd ekstra hårdt da jordemoderen fortalte os det, og da vi kom ud fra klinikken gav vi hinanden det største kys. Tænk at vi skal være forældre til en lille pige. T kommer til at se så kær ud med hende.

Min mor gik også helt amok, og har allerede strikket en kjole og et par matchende sutsko til hende. Hun er allerede en forkælet lille spire.

Speaking of baby, så er jeg blevet inviteret til babymesse i Øksnehalle i dag, så der skal jeg ud med T. Behøver jeg sige, hvem af os der er mest oppe og kører over lørdagsplanerne 😉

Håber I får en SKØN lørdag 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

1 kommentar

  • Reply
    Signe w
    15. oktober 2017 at 12:26

    Det er så flot et nyt hjem!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.