Graviditet

Mine yndlings pigenavne

yndlings pigenavneSelvom rødbedespiren først melder sin ankomst i slut marts, så er vi allerede gået i tænkeboksen med hensyn til navne til den lille dame. Hun kan jo ikke så godt blive ved med at hedde rødbedespiren og lille-prutten. Eller hvad? 😉 Ja, det er jo ikke engang fordi det er specielt tidligt at spekulere over sådan noget. De fleste af os ladies (og måske også fyre?) har haft en liste med drengenavne og pigenavne i evigheder!

Men et er at finde et pænt navn, noget andet er, at man jo så også lige skal huske på, at der også er en far, der skal være enig 😉 Så selvom jeg personligt synes et navn som Alexia er vildt smukt, så går det ikke rigtig, når Tais synes det lyder som en stripper.

Her har jeg har samlet en liste med nogle af mine egne favorit pigenavne so far, og som du kan se, så ender langt de fleste på A. Det synes jeg bare er så smukt. Navnet må også godt være lidt specielt (og det ender det jo i virkeligheden slet ikke med at blive, for alle vil have specielle navne, haha!), dog ikke så underligt, at hun bliver drillet. Og så skal det kunne udtales på engelsk.

Jeg har også et andet navn, som T og jeg går og tygger lidt på, men det skal jeg nok dele med jer, hvis det bliver det 🙂

Her er min liste. Kan I lide dem? Måske de kan inspirere nogle af jer 🙂 Og del også gerne jeres egne favorit navne i kommentarfeltet.

Mine yndlings pigenavne:

Celina

Sedea

Elvira

Adelina

Magrethe

Viola

Veneda

Ellienora

Alexa

Alexia

Lilja

Adelí

 

Ps. Tøjet er alt sammen mormorstrik. Behøver jeg sige, at hun glæder sig! 😀

Måske kan du også lide disse indlæg

4 Kommentarer

 • Reply
  Eva
  10. februar 2018 at 20:47

  Åh det med navne kan være svært. Begge mine piger fik først navn efter en uges tid fordi faren ikke rigtig kunne beslutte sig. Da vi ventede vores andet barn var jeg til sidst så opgivende at han fik lov at bestemme navnet helt selv og alligevel kunne han ikke beslutte sig, så hun endte med mit forslag.
  Vores store pige hedder Ingeborg og den lille hedder Dagmar.

  • Reply
   Katharina
   13. februar 2018 at 15:18

   Åh det er heller ikke nemt altså! Og især også fordi man er to, der skal blive enige 😉 Men Ingeborg og Dagmar er vildt søde navne og passer også godt sammen 🙂

 • Reply
  Kristina
  26. november 2017 at 15:27

  Jeg er en af dem med en mege lang liste. ? Og så er jeg ikke i nærheden af at skulle have børn. Her er min pigenavneliste:
  Andrea
  April
  Alma
  Agnes
  Astrid
  Aya
  Carina
  Cana
  Caysa
  Ciara
  Collie
  Dafne
  Dakota
  Enya
  Ella
  Filippa
  Flora
  Fraya
  Gaya
  Jeanna
  Iris
  Juno
  Karla
  Kira
  Kamma
  Krumme
  Latoya
  Lucia
  Luna
  Maggie
  Merle
  Mina
  My
  Mynte
  Neel
  Nova
  Omega
  Olga
  Papaya
  Røskva
  Teresa
  Sally/Sali
  Søs
  Tara
  Tahini
  Tabea
  Tallulah
  Taya/Taja
  Tessa
  Tessie
  Zenia

  • Reply
   Katharina
   2. december 2017 at 12:24

   Haha, altid godt at være forberedt! Også meget smart med en masse muligheder, når du nu engang skal blive enig med en anden om et navn 😉 Men virkelig fine navne. Tak fordi du deler 🙂 Vi er heldigvis ved at være landet på et navn.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.