Aftensmad

5 forskellige vegetardeller

Hej yndlings,
I køkkenet står en kødsovs og simrer, jeg er iført hyggeuniformen, vores vasketøjskurv ligner stadig det skæve tårn i Pisa, og T kommer snart hjem. Så alt er jo, som det skal være 🙂

Her har I fem sunde bud på vegetariske deller, der blandt andet er lavet på quinoa, linser og grønsager. Hvis du klikker på billedet, kommer du direkte hen til opskriften 🙂 Jeg er selv helt vild med deller (også de traditionelle), da man nærmest ikke kan få dem til at smage dårligt 😉 Og så er de bare vildt gode til at undgå madspild. Så hvis du eksempelvis har nogle stumper rodfrugter liggende, så blandt dem med løg, æg, havregryn og nogle krydderier og steg dem i noget olie. Det er super nemt!

Quinoadeller med gulerod og squash 13840550_10210182558949130_1122713718_o_zpsghxdl2up

Sprøde gulerodsdeller 
11875381_1056434477708158_156923504_n_zpskvbbdzai

Sprøde og glutenfri blomkålsdeller  blomkaalsdeller1

Rødbededeller med quinoa
roedbededeller0

Linsedeller med peanuts 
12353891_608798699257897_1192595495_n_zpsmbq1udko

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.