Sunde snacks

Tang bacon som snack

bacontang1 bacontang2

Hej yndlings,
I dag vil jeg fortælle om min seneste sundhedsobsession. Tang bacon! Ja, det lyder helt skørt, og jeg må da også indrømme, at jeg lige skulle læse mailen to gange, da jeg blev inviteret til smagsprøve af Seamore på Westmarket på Vesterbro. Jeg havde hevet T under armen, der synes det lød mindst ligeså underligt som jeg, men som den trooper han er, var han selvfølgelig klar på at prøvesmage. Og manner blev jeg overrasket. Nu er det sådan, at jeg elsker bacon, så det er lidt en svær smag at hamle op imod, og jeg havde derfor ret lave forventninger til en omgang tang bacon… Men der måtte jeg tro om! Den tørre tang bliver helt sprød, når man steger den i lidt olie og har en naturlig røget og saltet smag, der smager utroligt meget som bacon.

Den vilde tang er håndplukket i Frankrig og er uden tilsætningsstoffer. Og så er den desuden glutenfri, vegansk, lav i kulhydrater og bæredygtig. Æh win, win – win, win!

Jeg fik lov til at få en pose med hjem, og den var allerede væk på to dage (uden hjælp fra andre 😉 ).

Du kan finde Seamores tang bacon her.

Måske kan du også lide disse indlæg

1 kommentar

  • Reply
    Willem Sodderland
    5. marts 2017 at 18:23

    Wow, looking great! I’m getting hungry looking at your gorgeous dish ; )

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.