Personligt

5 ærlige sundheds-confessions

16809527_10212262103736450_1426733391_n

Vi ved det jo alle sammen godt. De fleste af os er også skyldige. Skyldige i at male perfekte billeder af vores liv på de sociale medier. Vi får vores hverdage til at virke smukkere, sjovere og sundere end de rent faktisk er. Eller måske er de det. De er det bare ikke hele tiden vel? Det er de færreste, der vælger at dele billeder af mavedeller, halvspiste rugbrødsmadder og slatten salat på Instagram. Og jeg er selv en af dem! For det er vigtigt for mig, at min profil er pæn og indbydende. Og smukke blomster, avocadomadder og farverige juicer er bare mere æstetiske.

Men nogen gange bliver jeg helt forpustet. Både på grund af flere af dem jeg følger, men i lige så høj grad på grund af mig selv. Så er det vigtigt med et realitytjek hos sig selv og en reminder om, at det er et glansbillede og et udsnit. Det er ikke hele sandheden. Og det er også helt fint, man skal bare huske at være opmærksom på det 🙂

Så her har du fem ærlige sundheds-confessions, som skal læses med et glimt i øjet 😉

Måske du kan nikke genkendende til en eller flere af dem?

1. Jeg spiser ikke så meget økologi, som jeg siger, jeg gør. Oppe i mit hoved går jeg super meget op i økologi (og det gør jeg faktisk!), men når jeg kigger ned i min indkøbskurv, så må jeg jo ærligt konstatere, at prisen også har en væsentlig rolle at skulle have sagt…. Men hvis nogen spørger, så køber jeg KUN økologisk.

2. Jeg træner måske ikke heeeeeelt så meget, som jeg siger. Det er sådan set ikke for at lyve, men jeg har et billede af mig selv, som en der træner et par gange om ugen, men i realiteten så sker det faktisk sjældent. Men hvis nogen spørger, så træner jeg MINIMUM to gange om ugen!

3. Hvis jeg skal være helt ærlig. Sådan helt ærlig. Så synes jeg faktisk godt yoga kan være lidt kedeligt. Især den del, hvor man ligger og mærker sig selv og finder indre ro. Jeg ender altid med at ligge og tænke på alt det, jeg kunne have nået. Men hvis nogen spørger, så ELSKER jeg yoga.

4. Jeg cykler på arbejde hver dag. Eller, det gør jeg måske alligevel ikke. Hvis det regner, så gør jeg i hvert fald ikke…. Og heller ikke, hvis det blæser for meget. Og heller ikke, hvis jeg nu bare ikke rigtig har lyst. Men hvis nogen spørger, så cykler jeg HVER dag.

5. Det mad jeg ligger på Instagram er meget pænere, end det jeg spiser i virkeligheden. Ofte består min aftensmad af noget kylling eller oksekød og en masse grønsagsruskumsnusk og ketchup. Meeeen det gør sig bare ikke så godt på billeder vel? Men hvis nogen spørger, så får jeg regnbuefarvet superfood salat HVER DAG.

Måske kan du også lide disse indlæg

4 Kommentarer

 • Reply
  Sarah
  24. marts 2017 at 8:55

  Armen, hvor er det bare verdens fedeste indlæg!! Griner stadig….;-)

  • Reply
   Beetroot Bakery
   24. marts 2017 at 9:17

   Det er jeg glad for at høre. Tak for din kommentar 😀

 • Reply
  Christine Bonde
  19. marts 2017 at 17:42

  Haha, herligt indlæg!

  • Reply
   Beetroot Bakery
   19. marts 2017 at 17:47

   Tak!

  Leave a Reply