Aftensmad/ Supper

Seks sunde supper

Recently20Updated85_zpsybh0cmjq.jpg

 photo Recently Updated85_zpsybh0cmjq.jpg

Hola chicas, Jeg håber, I har haft en skøn lillefredag! Udover at have være på arbejde, har jeg både fået set på sofa, snakket med banken og målt op i min lejlighed. T og jeg har nemlig besluttet os for at flytte sammen, så der skal gøres klar i min lille Nørrebro hule. Jeg har aldrig prøvet at bo med en kæreste, så det er kæmpe stort og jeg glæder mig helt vildt 🙂 Så har jeg også en at lave mad til i hverdagen, hvilket forhåbenligt mindsker mit indtag af kedelige rugbrødsmadder. Ahem.

Nå, men dagens opskrifter skal handle om supper. For er der noget bedre end at sidde og varme sig med en varm skål suppe, når det rusker i træerne udenfor og regnen trommer på ruderne? I think not. Så her er seks opskrifter på sunde supper, der mætter.

🖤 1. Marokkansk inspireret suppe med linser, oksekød og kikærter, der mætter rigtig godt. Find opskriften her.

🖤 2. Cremet karrysuppe med masser af smag og grønsager. Find opskriften her.

🖤 3. Hjemmelavet instant thai suppe, hvor man blot skal tilføre vand og så har man en dampende varm suppe på 5 min. Find opskriften her.

🖤 4. Cremet jordskokkesuppe med ristede kikærter og revet primadonnaost. Øh, er det bare mig, eller lyder det ikke helt vildt lækkert?! 😉 Find opskriften her.

🖤 5. Glutenfri minestronesuppe med masser af grønsager og butterbeans i stedet for pasta.  Find opskriften her.

🖤 6. Sød-kartoffel/porre suppe. Find opskriften her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.