Ikke-kategoriseret

Når jeg ikke arbejder…

fritid1
Til hverdag arbejder jeg fuldtid for ViSSEVASSE, hvor jeg står for PR og kommunikation. Et udfordrende job med mange forskellige arbejdsopgaver og de sødeste kollegaer. Men jeg tænkte, at det også kunne være lidt sjovt at fortælle om nogle af de ting, jeg hygger mig med, når jeg ikke arbejder.

Så here goes.

Når jeg ikke arbejder:

🖤 Bruger jeg selvfølgelig en masse tid i køkkenet, hvor jeg eksperimenter med sund hverdagsmad og udvikler opskrifter til bloggen. Der går også en del tid med at tage billeder, redigere dem og skrive indlæg, men det er noget af det allerbedste jeg ved. Det lyder måske skørt, men jeg kobler helt af og samler en masse energi, når jeg får lov til at være kreativ i køkkenet og med mit kamera. Det er ekstra hyggeligt hvis T ligger i rummet ved siden af eller hvis en af mine brødre kommer forbi og hjælper mig med at spise al maden (for det kan godt være lidt svært! Selvom jeg da virkelig prøvede, sidst jeg bagte to omgange fastelavnsboller)

🖤 Går en jeg masse lange ture i smukke København. Ofte med min familie og Eddy (the dog). Jeg har altid holdt meget af at gå ture, og jeg er sådan en, der SKAL have frisk luft, ellers bliver jeg simpelthen for underlig 😉


🖤 
Ser jeg nærmest alle programmer på DR. Seriøst. Lige nu er jeg hooked på Efterlyst Kærlighed, Samtaler fra Svingerklubben og selvfølgelig (ja selvfølgelig) Gift Ved Første Blik.


🖤 
Går jeg på oplevelse i byen med T og nyder hvert et sekund. Vi har også fuld gang i projekt flytte-sammen og så sent som i dag, har vi købt en flot sofa på DBA.


🖤 
Er jeg nogen gange så heldig at blive inviteret til forskellige blogevents, hvor jeg bliver introduceret for nye brands og produkter og møder en masse andre søde bloggere. Man kan for det meste være med/følge med i mine Insta Stories 🙂


🖤 
Ses jeg med mine veninder og vender verdenssituationen med noget vino og lækker mad. Ofte til hygge hjemme hos en, men også på cafe eller bar.


🖤 
Dyrker jeg barre, som er en slags blanding mellem ballet og pilates – det er derfor, der er et billede af nogle frække toe soxs 😉 Det er sindssygt hårdt, men virkelig sjovt! Jeg kan anbefale Jacksstudio.dk på Amager, hvor jeg selv går.


🖤 
Laver jeg absolut ingenting. For det kan altså også være rart!

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Signe W
  13. februar 2017 at 22:37

  Du er sej! Ps. Han er flot ham T 😉

  • Reply
   Beetroot Bakery
   16. februar 2017 at 19:19

   Taaak 😀 Haha ja han er en flotter fyr 😉

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.