Inspiration

Lækre links #2

 photo Links I love 2_zpsd4oq3xh3.jpg

En langsom morgen med T, blogtid, familiehygge, friskbagte boller og en gåtur med Eddy. Denne søndag har været god ved mig. Nu er jeg hjemme i Nørrebrohulen, hvor jeg gør klar til en ny arbejdsuge, ryder op på min computer (har seriøst mange billeder liggende på mit ‘skrivebord’!) og prøver at få overblik over, hvad jeg har af planer i næste uge. Men allervigtigst, så har jeg brygget dette indlæg, hvor jeg har samlet fem lækre links, som jeg har gemt i ugens løb. Det er forskellige mad/køkken relaterede sager, som har fanget og inspireret mig 🙂

1.
Jeg er som et lille barn, der har fået nyt legetøj, når jeg får en ny kogebog, så det kriblede i fingrene, da denne lå i min postkasse. Det er bloggeren Mia Gardum, der har udgivet sin første bog ‘Pantemad’, og den skuffer bestemt ikke 🙂 Den er fuld af veganske opskrifter og så er den meget nem at gå til. Her har jeg bagt glutenfri kikærtepizzaer fra bogen. Du kan læse mere om Plantemad her.

2. Blond Dulcey fra Valhrona. Essensen af kvalitetskalorier! Hvis du ikke kender den, så PRØV den. Men pas på, den er afhængighedsdannende 😉 Køb den blandt andet her.

3. I sidste uge viste jeg champagneskåle fra Ferm Living, og i denne uge crusher jeg på disse Bubble champagneglas i mundblæst glas fra Broste Copenhagen. Find dem her.

4. Jeg var storforbruger af All-In-One kiks fra Karen Volf i min gymnasietid, så jeg blev ellevild, da de udgav nye smage. Den proteinrige udgave med chiafrø er min yndlings og perfekt til at have med i tasken, eller til kontorsnacks. Læs mere om dem her.

5. Min sidste link kærlighed skal i denne omgang gå til min elskede arbejdsplads (jeg er PR ninja for ViSSEVASSE), hvor man kan købe denne FOOD plakat, som er noget så fin at have hængende i køkkenet. Find den her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.