Morgenmad/ Smoothies og grød

Greenie med Spinat og avocado

greenie1 greenie2 greenie3

Smoothies med spinat og avocado? Ja, det lyder måske underligt, men smoothies kan faktisk gemme på rimelig store mængder grønsager og stadig smage godt. Det er jo ren win win. Personligt elsker jeg smoothieskåle. Både som morgenmad drysset med nødder, men også som mellemmåltid eller dessert om aftenen. Derfor sørger jeg også altid for at have frosne bananer og blåbær i fryseren, så jeg kan bikse en portion sammen, hvis jeg bliver lækkersulten. Jeg skal dog ærligt indrømme, at jeg ikke har overskud i hverdagen til at bokse med blenderen, selvom det sikkert også meget er en vanesag… Men det virker nu så uoverskueligt, når jeg står der med morgenhår, og det eneste jeg har lyst til er min kaffe 😉 Til gengæld så tager jeg mig altid ekstra god tid til at kæle om morgenmaden i weekenderne, og der synes jeg, det kan være vildt lækkert med en kold smoothieskål. Især på en varm sommerdag. 

Greenie med spinat og avocado
Det skal du bruge (til 1 portion):

½ avocado
1 håndfuld frisk spinat
1 kiwi
2 spsk. skyr
1 spsk. agavesirup
½ dl. mandelmælk
1 frossen banan

Pynt evt. med friske blåbær, banan, kiwi og hampefrø

Så nemt er det:
Put mandelmælk og skyr i bunden af blenderen og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. Blend til smoothien er helt flydende

Måske kan du også lide disse indlæg

5 Kommentarer

 • Reply
  Merete
  18. februar 2017 at 6:52

  Min blendee står på køkkenbordet og ingredienser inden for rækkevidde. Vupti vupti 3 min – smoothtie til 2 og lidt til reserve 🙂

  • Reply
   Beetroot Bakery
   18. februar 2017 at 13:36

   Ja, det tager jo faktisk ikke særlig lang tid, når blenderen står fremme og man nemt kan komme til ingredienserne 🙂 Lyder godt 👌

 • Reply
  Merete
  18. februar 2017 at 6:43

  Prøv proffessorens grønne energigrød ( jeg bruger ikke urtete men vand og ingefærshot, tilsætter banan og vanillepulver of søder efter behag. Tilsætter zinobiotic fiberblend. Dejligt nærende måltid for krop og tarme.

 • Reply
  Sanne
  17. februar 2017 at 12:13

  Det ser virkelig lækkert ud 🙂 Har aldrig kastet mig ud i en smoothieskål før, men det må da prøves. Nu glæder jeg mig helt vildt til sommer.

  • Reply
   Beetroot Bakery
   18. februar 2017 at 13:34

   Giv endelig lyd om det blev lækkert 🙂 Ja, sommeren kan ikke komme hurtigt nok 😉

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.