Aftensmad/ Pizza, burger og sandwich

Opskrift: Rugbrødspizza på 10 minnutter

Italiansk pizza, pizza med quinoabund, grønsagsbund og tortillabund. Pizza smager bare godt! Det kan de fleste vidst blive enige om 🙂 Især her i januar, hvor man måske craver endnu mere comfort food end ellers. For man skal jo have det godt. Ja, man skal! Her er en opskrift (jeg ved ikke engang om den kvalificerer sig til sådan en fin titel) på nemme rugbrødspizzaer, der kan ligge dampende varme på tallerken efter 15 minnutter fra start. Se dét er til at overskue på en grå januarsmandag! Jeg har sådan set bare smurt nogle stykker kernerugbrød med et spsk. pizzasovs fra Urtekram, lagt et stykke seranoskinke på, drysset med revet ost og pyntet med frisk basilikum og så har jeg bagt dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 10 min. Men kun fantasien sætter grænser for fyldet, så hvis det er en nr. 16 du altid bestiller fra dit lokale pizzeria, så prøv at efterligne den. Det er, indrømmet, ikke den helt samme lækre pizza-oplevelse, men trods alt en meget sundere og billigere aftensmad 🙂

 photo Pizza hapsere_zps48xysyp9.jpg photo pizza1_zpspku8snrm.jpg

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.