Ikke-kategoriseret

Lækre links #1

Links20I20love_zps0cylhcer.jpg

 photo Links I love_zps0cylhcer.jpg

Hej derude,
Jeg håber, du har haft en dejlig weekend fyldt med god mad og gode stunder. Min har stået på venindehygge, frokost med min mor, et blogevent med sved på panden (se min stories på Instagram @beetrootbakery), og fødselsdagsfejring for min kæreste (jeg tror iøvrigt bare jeg kalder ham for T fremover. Det starter hans navn sjovt nok med!).

Her har jeg samlet 5 lækre links, som alle har noget med mad at gøre. På den ene eller anden måde. Det er et nyt koncept jeg vil prøve af her på bloggen, så jeg håber, I synes om det 🙂 Og del endelig jeres egne lækre links i kommentarfeltet!

1. Salatskåle fra California Kitchen ved Dronning Louises Bro. Maden er super sund, smager dejligt og så har de en kæmpe sollampe i loftet, som straks får en til at glemme alt om vinterdepression og manglende sollys.

2. Instagram profilen Breakfast_cph, hvor man kan få et overblik over de forskellige (og meget insta venlige) brunchsteder i København. Hvert sted bliver bedømt på pris, mad, omgivelser og koncept.

3. De her dounut krus. Fordi man bare bliver i mega godt humør af dem 😀

4. De smukkeste champagneskåle fra FERM Living, som desværre ikke kan fås endnu, men derfor kan man jo godt drømme…

5. Den nye salat topping fra Earth Control  (modtaget i gave) med ristede kikærter. Hvis du følger linket til deres hjemmeside, kan du iøvrigt finde nogle rigtig lækre og inspirerende opskrifter.

 

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.