Tilbageblik

Mest populære opskrifter i 2016

Så er 2016 ved at være ved vejs ende, og i morgen hopper vi ind i det nye år. Måske med en masse ønsker, forventninger og drømme for, hvad det kommer til at byde på. Som mange andre, kan jeg ikke lade være med at kigge tilbage på året der gik og gøre en slags status. Har det været et godt år? Eller et dårligt år? Det kan man nok ikke sige så sort/hvidt, men jeg ved i hvert fald, at jeg hopper ind i 2017, gladere end nogensinde 🙂

Nu jeg er i mit sentimentale hjørne, vil jeg også gerne sige tusind, tusind tak til jer der læser med 🙂 Det betyder alverden for mig. Jeg håber, I får en rigtig dejlig aften – og pas nu på jer selv ik’? (siger hende der er hunderæd for fyrværkeri)

Og så til noget med mad 😉 Jeg har selvfølgelig også gjort status for bloggen, og ligesom de sidste år (og alle andre madbloggere 😂), har jeg her samlet de 10 mest populære opskrifter i 2016.

 photo 10_zpsizhfkkki.jpg10. På tiendepladsen har vi en opskrift på humus med søde kartofler. Jeg ELSKER søde kartofler, så det er ikke så underligt, at de er repræsenteret her på listen. Humusen er dejlig mild og blød og smager rigtig godt sammen med eksempelvis avocado. Find opskriften her.

 photo 9_zpsimoiqeia.jpg9. På niendepladsen ligger mine bananpandekager, der med overskriften ‘Verdens bedste pandekager‘, scorer ret højt på google 😉 De er meget nemme at lave og indeholder de klassiske ingredienser, men hemmeligheden er bagepulver. Det gør, at de hæver lidt op og bliver dejligt luftige alá amerikanske pandekager. Find opskriften her.

 photo 8_zpstqekssfa.jpg8. På ottendepladsen ligger mine gulerodsdeller, der vel også er en slags sunde mini rösti. De er nemme og bikse sammen og lækre som en del af en vegetarisk tallerken. Find opskriften her.

 photo 7_zpsdrqrajik.jpg7. På syvendepladsen finder man min opskrift på en glutenfri og sund pizzabund lavet på quinoa. Det er en af mine egne yndlingsopskrifter, så hvis du endnu ikke har prøvet den, så kan jeg altså varmt anbefale, at du giver den et forsøg. Især hvis du ligesom jeg ELSKER pizza 🙂 Find opskriften her.

 photo 6_zpspa6l0lkx.jpg6. På sjettepladsen ligger en opskrift på en chokoladekage med quinoa, som kom på bloggen helt tilbage i januar 2015. Det lykkedes mig at proppe hele 2 dl. quinoa i den, så den mætter godt! Aka man kan ikke forspise sig i den 😉 Find opskriften her.

 photo 5_zpsbupuqail.jpg5. I er glade for kager, må jeg konkludere 😉 På femtepladsen ligger denne svampede og kompakte chokoladekage med kidneybønner. Ja kidneybønner! Find opskriften her.

 photo 4_zps9nu2ywac.jpg4. På fjerdepladsen ligger mine kikærteboller med bygkerner og skyr. De er super til madpakken! Find opskriften her.

 photo 3_zpsgdamr2ro.jpg3. På tredjepladsen har vi sørme endnu en kage 😉 Nok den sundeste kage, jeg nogensinde har bagt! Og så endda med rødbeder 🙂 Et halvt kilo faktisk. Fint opskriften her.

 photo 2_zps0xtuda9y.jpg2. Oooog endnu en kage. Det er sjovt, for det er ellers ikke vildt ofte, at jeg ligger kageopskrifter på bloggen, men I kan tydeligvis lide det. Hmm måske noget jeg burde tænke mere over i 2017 😉 Nå, men på andenpladsen er min raw kage med cremet avocado creme. Jeg må indrømme, at jeg krummer lidt tæer over billedkvaliteten, men smagen fejler intet 😉 Find opskriften her.

 photo 1_zpszfifejgw.jpg1. Og så nåede vi endelig til førstepladsen, hvor vi finder vinderen; Sunde müslibarer med peanutbutter. Perfekte til en hurtig snack på farten eller til at give et energi boost efter træning. Find opskriften her.

Se også de mest populære opskrifter fra 2015 her.

Og fra 2014 her.

Kæmpe kram til dig, og endnu engang tak fordi du læser med 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.