Sundt og sødt

4 x sunde (raw) kager

Recently20Updated70_zpsf2gwyogv.jpg

 photo Recently Updated70_zpsf2gwyogv.jpgHej med jer,
Jeg er en rigtig sukkermund for tiden, og jeg går hele tiden ud i køkkenet for at se, om der mirakuløst har tryllet sig noget lækkert frem siden sidst jeg var derude. Altså, ved ikke, hvad det er jeg regner med. Det er jo ligesom kun mig, der køber ind!?! Well, nu hvor jeg ikke har noget lækkert i køkkenet, så kan jeg jo blogge om det i stedet 🙂 Her er links til fire sund(ere) kager, som er raw eller delvist raw. Nr. 1, 3 og 4 opbevares i fryseren, så det kan være meget smart at have i på lager, hvis man får akut lyst til noget sødt (og gerne vil skrue ned for det syndige).

Hvis du har en opskrift på en lækker sund(ere) kage, så del den endelig i kommentarfeltet 🙂

1. Sund(ere) snickersbarer. Find opskriften HER.
2. Krydret og svampet raw gulerodskage. Find opskriften HER.
3. Raw kokoskage med frisk på toppen. Find opskriften HER.
4. Karameldrøm med tahin og flagesalt. Find opskriften HER.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.