Tanker om sundhed

Min sundhedstemperatur

 photo sundhedstemperaturen beetrootbakery_zpspzmdghz2.jpg

Jeg har været lidt stille her på bloggen på det sidste, men der sker store omvæltninger i mit liv pt, og så har jeg også haft travlt med at nyde solens varme stråler fra min lille altan i Nørrebrohulen. Jeg har lange lister med opskrifter, jeg gerne vil udvikle, og en masse stylingbilleder til inspiration, så miniferien der kommer nu er meget velkommen 🙂 Og bare rolig, jeg har ikke glemt, at jeg skylder jer en opskrift på denne drøm af en kage!

I mellemtiden kan I læse et interview, hvor Mette fra Sundhedsjagten blandt andet har spurgt ind til mine tanker om sundhed, mit eget forhold til mad og motion, og min yndlingssnack.

Her er blandt andet mit svar til spørgsmålet, ‘Hvad er sund livsstil for dig?’

Sund livsstil for mig handler om balance. Det handler ikke om, at man følger en kur slavisk, eller man træner seks gange om ugen. Det handler om at finde en balance, hvor man har det godt i sin egen krop/og med sin egen krop, samtidig med at man kan få det til at passe ind i ens hverdag. Jeg kunne for eksempel godt tænke mig at få trænet noget mere, men med fuldtidsjob og blog, så kommer det bare ikke til at ske, så det gider jeg ikke slå mig selv i hovedet over. I forhold til mad så synes jeg også, det handler meget om at lytte til sin krop. “Heldigvis” kan man vel sige, så kan jeg rigtig godt lide sundt mad, simpelthen fordi jeg synes, det smager godt. Men hvis jeg craver chokolade eller kage, så holder jeg mig ikke tilbage, for så er det det, der vil gøre mig glad, og dermed også det der er ’sundt’ for mig – selvfølgelig ikke i kæmpe mængder.
Jeg tror også meget, at sundhed handler om at bruge sin fornuft. Når nogen diskuterer om kartofler er sunde, eller om rød peberfrugt er sundere en gul, så står jeg helt af. Det er jo grøntsager! Ja, hvis du spiser to kilo til aftensmad, så er det nok ikke så godt for kroppen, men hvis du spiser varieret, så går det nok.

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du læse resten af interviewet her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.