Aftensmad/ Frokost

12 x opskrifter på sund fastfood

 photo sund fast food_zpsflcj6jqx.jpg

Kender I det, når ens ædru fortids-jeg har været rigtig sød ved ens tømmermænds fremtids-jeg? Det er bare det bedste! Når man har været klog og købt en ekstra dåsecola og en pose chips ind, så takker man sig selv big time, når man ligger der i sengen og har ondt i håret efter en mojito eller to for meget! Ofte kan de der tømmermænd også give nogle ret vilde cravings på alt, hvad der hedder pizza, burger, pommes og snask generelt, og det er jeg også kæmpe fan af! Kan nærmest glæde mig til min natmad, når jeg er i byen 😉 Men hvis man gerne vil være ekstra god ved sig selv – måske har man haft en periode med lidt for meget fastfood, så er der også en hel del sundere alternativer, man kan lave.

Både som tømmermændsmad (så foreslår jeg, at man laver det dagen før. Ellers kommer det ikke til at ske 😉 ), eller som aftensmad på en almindelig hverdag. Et stykke sundt pizza og et afsnit af Game Of Thrones. Så er man godt kørende 🙂

1. Glutenfri pizza med bund af gulerødder og persillerod. Find opskriften HER.

2. Nemme fuldkornschips. Find opskriften HER.

3. Kyllingenuggets med sesam. Find opskriften HER.

4. Portobelloburger med bønnecreme. Find opskriften HER.

5. Glutenfri pizza med quinoabund. Find opskriften HER.

6. Glutenfri blomkålshotter. Find opskriften HER.

7. Glutenfri salatburger. Find opskriften HER.

8. Kyllinge nuggets med spelt flakes. Find opskriften HER.

9. Ultra nem tortillapizza. Find opskriften HER.

10. Super nemme oil free fries. Find opskriften HER.

11. Glutenfri pølsebrød med broccoli. Find opskriften HER.

12. Glutenfri aubergine pizza. Find opskriften HER.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.