Bæredygtig livsstil

Byhøst: Spis din by

Recently20Updated67-001_zpsvdrkddgu.jpg

Jeg har længe tænkt på at fortælle jer om appen BYHØST, så nu skal det være. Nu hvor blade og blomster for alvor er ved at springe ud, og nu hvor naturen byder på vilde råvarer lige for snuden af os, uden vi opdager det. Appen er gratis og fortæller dig, hvor du kan finde, høste og spise de afgrøder, der vokser i dit lokalområde – buske, træer og områder du sikkert aldrig har skænket en tanke.

På appen deler brugerne samlesteder og kortlægger den spiselige natur på et kort, så man kan se, hvad der gror tæt på en, hvornår det er i sæson, og få inspiration til, hvad man kan bruge det til.

Jeg kan eksempelvis se, at der både findes æbler, løgkarse, svalderkål, hyld og brombær tæt på, der hvor jeg bor, og det er altså på Nørrebro! Det er jo langt fra, at jeg kan blive selvforsynende, men det er vildt hyggeligt at gå på rov med en veninde, kæreste eller familie 🙂

Har I nogle yndlings apps, der er madrelaterede? Så del dem endelig i kommentarfeltet 🙂

 photo Recently Updated67-001_zpsvdrkddgu.jpg photo Recently Updated68_zps4bdhbodo.jpg photo 12930726_1002676453158575_2096029020_n_zps3vnklqqr.jpg
Her er et billede af noget ramsløg, som jeg plukkede i lørdags i Øregaardsparken med min mor og Eddy. Det smager helt vildt godt, hvis man eksempelvis bruger det i en humus, pesto, eller hvis man rører det op med kefir og salt og peber 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.