Aftensmad/ Kyllingeretter

Inspiration: Sådan bruger du hakket kyllingekød

 photo hakket kyllingekoslashd-001_zpsr0cfy3vu.jpgHakket kyllingekød kan godt være lidt af en udfordring – især hvis man ikke er vandt til at lave mad med det. Vi har vidst alle prøvet sådan en rigtig tør, kedelig kylle-delle. Badr, dem gider vi ikke! Nok er de fedtfattige og super sunde, men de må altså gerne smage af noget samtidigt 🙂

Her er seks sunde forslag til, hvordan du kan bruge dit hakkede kyllingekød, uden det bliver kedeligt. Hemmeligheden er en masse krydderier, mere en du bruger til almindelige deller, og også gerne nogle grøntsager.

1.
Tærte hvor bundet er lavet af hakket kyllingekød med fyld af æg, hytteost og broccoliasparges. Sådan en fætter går lige i mullerne 😉 Find opskriften HER.

2.
Kyllingedeller med alle de klassiske thai ingredienser; soya, chili, lime, forårsløg  m.m. Find opskriften HER.

3.
En klassisk kyllingedelle med et italiensk twist. Find opskriften HER.

4.
Tærte uden bund med squash og hytteost. Find opskriften HER.

5.
Kyllingemuffins med hytteost og revne gulerødder. Find opskriften HER.

6.
Grønne kyllingedeller med spinat. Find opskriften HER.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.