Aftensmad/ Bowls/ Frokost

Vegansk sushi bowl

 photo 12237035_766368380157944_998960080_n_zpshs8iuokc.jpg

Jeg føler næsten ikke, jeg kan kalde dette en opskrift, men jeg synes alligevel, at jeg ville dele retten med jer. Måske kan I blive inspirerede, ligesom jeg gjorde, da jeg første gang faldt over en sushi bowl på Instagram 🙂 Navnet forklarer jo ret godt denne her ret, så alt afhængigt af, hvordan man godt kan lide sin sushi, kan man personliggøre den.

I min veganske version er der:
Avocado med nigellafrø
Brune ris med forårsløg
Spiralized gulerødder
Agurk
Radiser
Soya med sesamkerner

Man kunne også vælge...
Disse kyllingedeller med klistret soyamarinade
Ingefær
Tang
Rejer
Tun
Røræg
Spinat
Peanutbuttersovs
Wasabi
Edamamebønner

Har I andre ideer til, hvad der kunne være lækkert i en sushi bowl? 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.