Ikke-kategoriseret/ Tilbageblik

Mest populære opskrifter i 2015

 photo 2015_zpspl6wk84d.jpg

Hej med jer 🙂
Jeg håber, I har dejlige planer for årets sidste dag – om end den står på en dag i hyggeuniformen eller der er en halv arbejdsdag på programmet. Jeg skal til nytårsbrunch her lige om lidt, og bagefter skal jeg hen i min nye lejlighed og arbejde et par timer, inden jeg skal hjem og gøre mig klar til stor nytårsprivatfest i aften med mine allerdejligste veninder.

Som altid synes jeg, det er sjovt at kigge tilbage og se på, hvordan året er gået. Også her i bageriet. Bloggers Delight har sådan en smart funktion, hvor man kan se, hvilke indlæg der er blevet set flest gange, og som I kan se, så er det en ret fin fordeling af søde sager, og reel aftensmad, som I har klikket jer ind på.

Her kommer opskrifterne i prioriteret rækkefølge:

1. Raw chokolade med avocado creme (puh, der er da sket noget med billedkvaliteten her på bloggen hva’? 😉 )
2. Sunde müslibarer med peanut butter
3. Glutenfri quinoa pizza
4. Lækre gulerodsdeller 
5. Chokoladekage med 2 dl quinoa! 
6. Krydret raw gulerodskage
7. Glutenfri spinatroulade 
8. Squashghetti med pulled chicken

HAPPY NEW YEAR!!!!

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.