Aftensmad/ Frokost

Opskrift: Frittata med asparges

 photo 12070949_989371461139361_2037641911_n_zpsout2rdkp.jpg photo 11374178_1097084480316698_383515790_n_zpstpels67v.jpg photo 11909372_1641081486167505_2141304724_n_zpsqgrcnhix.jpg

Selvom det skal være rigtig nemt, så kan det sagtens også være rigtig pænt! Det synes jeg i hvert fald selv at denne proteinrige frittata, eller æggekage om man vil, med rødløg, champignoner og asparges, er.
Er man rigtig fræk, så tror jeg heller ikke den ville være dårlig med lidt gedeost 🙂

Det skal du bruge:
5 brune champignoner
1/2 rødløg
8 æg
6 asparges
Salt og peber
Olivenolie til smøre panden med
Frisk rosmarin til at pynte med

Sådan gør du: 
1. Skær champignoner og rødløg i tynde skiver.
2. Pisk æggene godt og krydre med salt og peber.
3. Hæld æggene over i en smurt pande, som gerne må komme i ovnen. Har du ikke en pande, kan du også bare bruge et lille ovnfast fad.
4. Fordel rødløg og champignoner i æggemassen.
5. Fordel derefter de seks asparges på toppen af æggemassen.
6. Bag æggekagen ved 180 grader (varmluft) i ca. 30 min.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.