Selvom det skal være rigtig nemt, så kan det sagtens også være rigtig pænt! Det synes jeg i hvert fald selv at denne proteinrige frittata, eller æggekage om man vil, med rødløg, champignoner og asparges, er.
Er man rigtig fræk, så tror jeg heller ikke den ville være dårlig med lidt gedeost 🙂
Det skal du bruge:
5 brune champignoner
1/2 rødløg
8 æg
6 asparges
Salt og peber
Olivenolie til smøre panden med
Frisk rosmarin til at pynte med
Sådan gør du:
1. Skær champignoner og rødløg i tynde skiver.
2. Pisk æggene godt og krydre med salt og peber.
3. Hæld æggene over i en smurt pande, som gerne må komme i ovnen. Har du ikke en pande, kan du også bare bruge et lille ovnfast fad.
4. Fordel rødløg og champignoner i æggemassen.
5. Fordel derefter de seks asparges på toppen af æggemassen.
6. Bag æggekagen ved 180 grader (varmluft) i ca. 30 min.
Ingen kommentarer