Ikke-kategoriseret

Mad og Mallorca

 photo Collages_zps6quhwfrx.jpg
Hola chicas 🙂
Så er jeg kommet hjem fra en uge på Mallorca, som har været helt igennem fantastisk. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre ferie, bedre veninder, bedre mad eller bedre vejr. Jo, altså det regnede én af dagene, men der erklærede vi det til shoppevejr, og det er jo heller ikke at kimse af. Jeg fik blandt andet købt en del make-up, som I kan se på mit selfie. Min veninde Signe er vildt dygtig til at lave contouring, så jeg gav hende lov til at gå all in. Næste gang vil jeg lige en Kardashian 😉 Jeg boede med fire veninder i en lejlighed i Cala Mayor, der ligger 8 km fra Palma. Vores lejlighed havde altan med udsigt til havet, så der havde vi en del kvalitetstid med chips, musik og lokal rødvin. Som I kan se på et af billederne, så spiste vi også vores morgenmad med udsigt til havet – oh det var lækkert. Jeg fik yoghurt med frisk frugt og mandler hver morgen, og det var som om, at kiwierne var grønnere, melonenerne sødere og æblerne saftigere. Da jeg spiser overvejende glutenfrit, var det lidt en udfordring for mig, når vi var ude og spise, men jeg fik mig en masse gode salater med pommes til. Konge kombien. Til at starte med tror jeg mine veninder syntes, det var en lidt sjov bestilling, men de endte med at hoppe med på vognen 😉 Og så fik jeg selvfølgelig også masser af god tapas!

Jeg fik også den lækreste chiagrød på La Molienda, som nogle af jer anbefalede på Instagram. Tak for tippet – det var virkelig god mad. Og kaffe!

Ud over at spise god mad, brugte vi en del tid på at flade ud på de mange smukke strande, som øen byder på. Vandet var så klart, at man kunne se sine tæer og sandet helt blødt og fint. Oh, det var lækkert. Ellers så var vi på marked, shoppede og var på vandretur i La Reserva, hvor vi både mødte geder, æsler, ugler og bjørne. Jeg elsker bjerge, så det var en ret fed oplevelse, jeg varmt kan anbefale.

Ja, man skulle nærmest tro, at et eller andet rejsebureau har hyret mig til at tale godt om Mallorca, men jeg er simpelthen bare så begejstret for ø’en, der er alt andet en ’grisefester’.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.