Inspiration/ Wishlist

Tallerken love

 photo Oslashnske tallerkener _zpslhrptbky.jpg

 

1. Royal Copenhagen tallerken til 519 kr. // 2. Tallerken fra Meadow Ceramics til 229 kr3. Tallerken fra House Doctor til 80 kr. // 4. Tallerken fra Meadow Ceramics til 229 kr. // 5. Royal Copenhagen tallerken til 649 kr. // 6. Tallerken fra Nortre Dame til 84 kr. 7. Royal Copenhagen tallerken til 249 kr. 8. New Norm tallerken til 99 kr.  // 9. Tallerken fra Meadow Ceramics til 229 kr. // 10. Royal Copenhagen tallerken til 219 kr. 11. Tallerken fra Meadow Ceramics til 199 kr. // 12. House Doctor tallerken til 80 kr. 

Der var engang, hvor jeg kastede mine penge efter fine sko og pæne kjoler. Ahr who am I kidding, det gør jeg stadigvæk! Men nu er jeg også begyndt at interessere mig for pæne tallerkener og fine sager til køkkenet. Hurray, for min bankkonto 😉 Lige nu ønsker jeg mig tallerkener. Store, små, dem i porcelæn og dem af stentøj. Fine, rustikke, rå og anderledes. Ja, jeg har vidst ikke rigtig en fast stil, når det kommer til køkkensager.

Jeg har allerede anskaffet mig en sort riflet en af slagsen fra Royal Copenhagen, som jeg tænker, vil se rigtig flot ud med en regnbuefarvet salat i.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.