Aftensmad/ Pizza, burger og sandwich

Portobello pizza med pulled pork

11363770_727259200753171_957074841_n_zps8zhcimcu.jpg

 photo 11363770_727259200753171_957074841_n_zps8zhcimcu.jpg photo 11325167_876459899058141_1574738468_n_zpspa7jw3tt.jpg
 photo 11324356_1635161340032633_1190532035_n_zpsuwjcouny.jpg
Egenligt havde jeg en helt anden idé til, hvad jeg ville lave til aftensmad, da jeg trillede rundt med min kurv i Super Brugsen. Jeg havde næsten fundet alle de ingredienser, jeg skulle bruge til at lave ‘bloggermad’, men jeg var alligevel ikke heeelt oppe at køre over mine madplaner. Så var det, jeg spottede de største portobellosvampe, jeg nogensinde har set, og så blev jeg jo nødt til at købe dem! Så tilbage røg alle de andre ingredienser (ja, jeg var der i en evighed 😉 ), og min hjerne begyndte straks at arbejde på højtryk for at finde på en opskrift, hvor jeg kunne bruge disse herligheder. Det blev til en portobello pizza med pulled pork og søde fritter til. En rigtig dejlig aftensmad, fuld af  smagsfest i munden – hvis jeg selv skal sige det 🙂

Det skal du bruge (til 2 stor pizzaer):
1 pakke pulled pork fra Jensens Køkken
2 stk. kæmpe portobello svampe (eller flere små)
2 fed hvidløg
5 forårsløg
5 blade frisk basilikum
3 tomater
1 spsk. jalapeños
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:
1. Bag kødet i ovnen efter anvisninger på pakken.
2. Vask de to (eller flere) svampe. Skør stokkene af og prøv at skrab ‘kødet’ ud med en ske. Men hver forsigtig – svampene kan ret nemt knække, og det vil vi ikke have. Hak stok og ‘fyld’ groft.
3. Hak hvidløg, forårsløg, basilikum, tomater og jalapeños groft. Steg det på en pande i olivenolie sammen med de hakkede svampestokke. Lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
4. Fordel fyldet ovenpå svampene og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Eller til du kan se, at portobello svampene er ved at blive bløde.
5. Tag dem ud af ovnen og fordel derefter den færdige pulled porked ovenpå. Jeg havde både mere pulled pork og ‘fyld’ tilbage, som jeg tog med i madpakke dagen efter sammen med en håndfuld salat.
6. Server evt. med søde fritter.

Indlægget er lavet i samarbejde med Jensens Køkken 

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    Amalie
    16. august 2015 at 21:47

    Mums, hvor ser det godt ud! Er vild med portobello! lækker opskrift som altid 🙂
    // Sundesager.dk

    • Reply
      Katharina
      17. august 2015 at 20:21

      Ohr tak 🙂 Kh. Katharina

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.