Ikke-kategoriseret

8 sunde opskrifter med avocado

Desktop11-001_zpscrxkqior.jpg

 photo Desktop11-001_zpscrxkqior.jpgHer har I otte opskrifter med den cremede, grønne sag, der er rig på sunde umættede fedtstoffer, og som kan bruges både i det søde og salte køkken. Det er selvfølgelig avocadoen jeg snakker om (Øh ja Katharina. Det har du ligesom allerede afsløret i din overskrift…). En del af opskrifterne her er ret gamle, så jeg beklager den dårlige billedkvalitet (opskrift nr. 3, host host!), men på den anden side, så er jeg da glad for, at jeg helt tydeligt kan se, at kvaliteten har udviklet sig.

Jeg skal på Frederiksberg loppemarked idag, og jeg hååååber sådan, jeg kan finde nogle flotte tallerkener. Lige nu er der skår i de fleste af dem, jeg ejer, så det er altid noget med at vende dem den rigtige vej, når jeg tager billeder til bloggen. Liiidt irriterende 😉

Håber I får en dejlig lørdag 🙂

1. Salat a lá Line Love med kidneybønner, edamamebønner og avocado. Find opskriften HER.
2. Raw choko cake med avocadocreme. Find opskriften HER.
3. Cremet avocado hummus. Find opskriften HER.
4. Avocadopesto, lavet på solsikkekerner. Find opskriften HER.
5. Squashetti med avocadocreme. Perfekt tilbehør til en omgang thai-deller eller en god bøf. Find opskriften HER.
6. Min (sunde) version af den klassiske club-salat. Find opskriften HER.
7. Chokolademousse med banan og avocado. En virkelig tung og lækker dessert. Find opskriften HER.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Anja
  3. august 2015 at 23:00

  Jeg er fan af de her opsamlinger! Jeg prøvede Squashetti med avocadocreme og thaidellerne igår og jeg er fan 🙂 især af dellerne!

  • Reply
   Katharina
   4. august 2015 at 11:14

   Ih, det er jeg glad for at høre 🙂 Dejligt du kunne lide retten 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.