Aftensmad/ Kyllingeretter

Squashgetti med pulled chicken

 photo 11410356_815048705276584_1700879377_n_zpso4y24b7m.jpg
 photo 11428946_1607927472806925_1073935037_n_zpsv3ytvcjs.jpg photo 11428693_1628330660756158_1926514205_n_zps895wx0it.jpg

Hej med jer,
Jeg håber, I har haft en dejlig tirsdag 🙂 Idag vil jeg dele en ny personlig favorit opskrift med jer, der indeholder masser af protein og lækkerhed.

Jeg er ret vild med pulled pork og pulled chicken, men jeg får det aldrig selv lavet, da det tager laaaang tid og koster en mindre bondegård i elektricitet. Derfor var jeg ikke langsom til at takke ja, da Jensens Bøfhus spurgte mig, om jeg havde lyst til at teste nogle af deres produkter, som kan købes i diverse supermarkeder. Her har jeg testet deres pulled chicken, og jeg tror ærlig talt ikke, at jeg ville kunne gøre det bedre selv. Kødet er saftigt og ’falder af’ i trævler, som sådan noget pulled kød jo skal. Og så er det bare mega nemt at smække sådan en pakke ind i ovnen i ca. 30 min, hvor det kan få lov til at hygge sig, mens man tilbereder resten af måltidet.

Her har I en opskrift på sprød squashgetti med avocadocreme, ovnbagte kikærter og salatost. Toppet med saftigt kyllingekød i en medfølgende marinade. Det var en virkelig dejlig ret, som ikke bare var pæn at se på, den smagte også godt!

Det skal du bruge (til 2 personer): 

1 pakke pulled chicken fra Jensens Køkken

1 squash
2 spsk. lime saft
1 tsk. hvidløgspulver (eller 1 frisk hvidløg)
100 g. salatost
1 stor avocado
1/2 tsk. havsalt

1 dåse kikærter
1 spsk. olivenolie
2 tsk. taandori spice krydderi
1/2 tsk. peber
1/2 tsk. salt

Sådan gør du: 
1. Tilbered kyllingen efter anvisninger på pakken. Det er meget nemt!
2. Så skal kikærterne tilberedes og i ovnen. Bland kikærterne godt med krydderierne og olivenolien og fordel dem på en bageplade med bagepapir, så de ligger godt spredt. Bag dem i ovnen sammen med kyllingekødet i ca. 25 – 30 min eller til de er sprøde.
3. Imens kikærterne og kødet hygger sig i ovnen, er det squashgettiens tur. Vask squashen godt og gå derefter i krig med din julienne skræller, eller hvad du nu bruger.
4. I en anden skål moses avocado og røres op med limesaft, hvidløgspulver og smages til med salt.
5. Bland derefter dine squashgetti med avocado cremen og salat osten, som smuldres. Jeg synes det var nemmest at bruge hænderne.
6. Når kikærterne er færdige og er blevet dejligt sprøde, skal de tilsættes de squashgettien. Bland det hele godt sammen.
7. Læg en bund af squashgetti med kikærter på tallerkenen og top den med et godt lagt pulled chicken.

Indlægget er lavet i samarbejde med Jensens Køkken 

Måske kan du også lide disse indlæg

4 Kommentarer

  • Reply
    Emilie
    9. juli 2015 at 19:36

    Nogle af de smukkeste zoodles billeder jeg har set! 😀

    • Reply
      Katharina
      13. juli 2015 at 17:29

      Haha, tak 😀

  • Reply
    A+K/VenterPaaVinBlog
    7. juli 2015 at 20:17

    Lækker, lækker idé – lavede selv pulled turkey i onsdags med coleslaw, det dur altså bare 😀

    http://venterpaavin.blogspot.dk/2015/07/onsdags-hyggerier.html

    – Anne

    • Reply
      Katharina
      7. juli 2015 at 20:39

      Mmh pulled turkey. Det har jeg aldrig hørt om før, men lyder godt! 🙂

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.