Frokost

Opskrift: Fedtfattig æggesalat

 photo 11425757_1637164466495712_364092211_n_zpsaj6qevlb.jpg photo 11358104_847877931953219_1299762694_n_zps9iqoxdrx.jpg photo 11377553_1641737959395543_1000847549_n_zpsvrmuguls.jpg

Godmorgen i bageriet 🙂
Idag får I en opskrift på en æggesalat, som jeg har gjort ekstra sund og kalorielet ved at skifte mayonaisen ud med skyr og hytteost. Jeg har faktisk aldrig været vil med æggesalat, men denne her, synes jeg er virkelig lækker. Måske fordi jeg ikke så godt kan lide mayo… There I said it! 😉

Min version her smager helt klart bedst på selve den dag, man laver den, da den godt kan blive vandet, hvis man gemmer den til dagen efter. Hvor meget karry man putter i er selvfølgelig smag og behag, men prøv jer frem. Karry er jo et blandingskrydderi, så måske din karry er meget mere mild end min.

Jeg beklager iøvrigt mit sløje bloggeri, men jeg har haft travlt med nyt job og forskellige praktiske ting, som jeg prøver at få styr på. Jeg laver dog stadig masser af sund mad – det er bare ikke det hele, der er blogværdigt 😉 Men hvis du gerne vil se mere madinspiration, så er du meget velkommen til at følge mig på Instagram: @beetrootbakery

Jeg håber I får en lækker lørdag! Jeg skal ind til byen og bytte diverse fejlkøb, og spise lækker frokost med min mor, og så skal jeg i byen med nogle veninder i aften. Yay.

Det skal du bruge: 
4 æg
1,5 dl. hytteost
1,5 dl. skyr
2 tsk. karry
1 tsk. olivenolie
1 dl. hakket purløg
1,5 dl. ærter
Salt & peber

Bacon til at toppe med
Glutenfrit rugbrød 

Sådan gør du: 
1. Kog æggene til de er hårdkogte og lad dem køle helt af. Hæld evt. koldt vand over dem før du fjerner skallen, så går det hurtigere.
2. Blend hytteost, skyr, olivenolie og karry og rør godt rundt.
3. Tilsæt purløg og optøede ærter.
4. Hak æggene og tilsæt dem blandingen.
5. Steg bacon og drys det over din æggemad.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.