Aftensmad

Opskrift: Squashgetti med avocado creme

11357896_1643866922550415_1102693490_n_zpsb69b1hsl.jpg

Endelig fik jeg prøvet de famøse squash pasta, som længe har været populære i blogland. Og det er bestemt ikke sidste gang, jeg laver sådan en omkang! Mest fordi jeg så får lov til at sige squashgetti. Squaaaashgettiii.

Det er et meget frisk og sprødt alternativ til traditional pasta, så jeg forstår godt hypen. Jeg forestiller mig især, at det kunne være lækkert med sådan en omgang sammen med en stor portion kødsovs (hvis du mangler en god opskrift på sådan én, så kig her). For at mine squashgetti ikke skulle blive alt for kedelige, (så spændende er rå squash heller ikke) blandende jeg dem med en avocado creme, hvilket fungerede super godt.

Jeg havde lige lidt begynder vanskeligheder med min skræller, men til sidst blev vi venner! Jeg synes de der spiralizers, som mange bruger, er lige lovligt dyre, så jeg har i stedet anskaffet mig en julienne skræller. Nærmere bestemt denne HER. Der findes helt sikkert også andre, der er lige så gode, men jeg synes det fungerede helt fint 🙂

 photo 11357896_1643866922550415_1102693490_n_zpsb69b1hsl.jpg

Det skal du bruge (til 2 personer): 
1 stor squash
2 modne avocadoer
2 tsk. citronsaft
1/2 tsk. tørrede chiliflager
Salt & peber

Sådan gør du: 
1. Vask squashen godt og gå derefter i krig med din julienne skræller, eller hvad du nu bruger.
2. I en anden skål moses avocadoerne og røres op med citronsaft, chiliflager og smages til med salt og peber.
3. Bland derefter dine squashgetti med avocado cremen. Jeg synes det var nemmest at bruge hænderne.

Ps. De deller som I kan skimte nederst i højre hjørne er thaideller lavet på kyllingekød. I kan godt glæde jer til opskriften 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.